Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Riflex Film

Sista ansökan: 2021-01-21

Ansökan: Ansök här

Riflex Film AB ägs av tyska KAP AG med säte i Fulda. Riflex Film AB är en av Nordens få tillverkare av plastfilmer genom s.k. kalandrering och arbetar med en utpräglad specialiserings- och nischproduktstrategi. Företaget täcker hela kedjan från produktutveckling till produktion och försäljning. 98 % av produktionen går på export, framför allt till de större länderna inom EU, men en viss andel säljs även globalt. Riflex Film AB har 65 anställda och omsätter 170 MSEK. Ytterligare information om företaget finner Du på: www.riflexfilm.com.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Kvalitetschef hos Riflex Film ansvarar Du för vår kvalitets- och produktutvecklingsfunktion och förväntas leda, planera och utveckla våra system och rutiner inom kvalitetssäkring och produktutveckling. I rollen arbetar Du med ständiga förbättringar och är ansvarig för att ta fram korrigerande åtgärder samt implementera dessa i löpande verksamhet. Då vi verkar i en processindustri är en stor del av Ditt arbete även händelsestyrt till operativa och dagligt förekommande arbetsuppgifter.

I rollen ingår ansvar att leda och fördela arbetet för ett team om 3 personer. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen där Du bidrar till våra gemensamma mål.

Du ansvarar för att följa upp reklamationer och avvikelser vilket görs i nära samarbete med försäljning, produktion, kunder och leverantörer. Tillsammans med processägarna hanterar Du även vårt Kvalitets- och Miljöledningssystem ISO 9001 och 14001 samt har en representerande roll gentemot certifieringsorgan när det gäller miljö och kvalitet. Vidare förväntas du säkerställa att Du själv, Dina medarbetare och organisationen i stort har rätt information och förutsättningar för det egna kvalitets- och produktutvecklingsarbetet.

Vi erbjuder Dig ett varierat arbete med många personliga kontakter, både internt och externt samt goda möjligheter att själv ansvara för att kontinuerligt utveckla, effektivisera och optimera tjänsten och dess arbetsuppgifter.

Tjänsten är placerad i Ronneby. Resor kan förekomma.

Din profil

  • Vi söker Dig med en eftergymnasial teknisk utbildning och erfarenhet som kvalitetstekniker eller motsvarande inom en tillverkande industri, gärna processindustri.
  • Vi ser det som meriterande om Du har erfarenhet av kvalitets- och miljöledningssystem, produktutveckling samt ledarerfarenhet.
  • Vidare kräver rollen flytande muntligt och utmärkt skriven svenska och engelska.
  • Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du har god förmåga att identifiera och säkerställa lösningar som korresponderar till kundens behov.
  • Du lägger ner tid och energi på att nå uppsatta mål och önskat resultat. Oväntade situationer hanterar Du med bevarat lugn och fokus.
  • Vidare sätter du klara mål för din omgivning, kommunicerar på ett tydligt vis och säkerställer att andra mottagit budskapet.
  • Du finns tillgänglig för att stötta och ge andra hjälp vid behov samt är mån om att skapa ”win-win”-lösningar.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Selma Sabanovic, nås på selma.sabanovic@unikresurs.se
Marie Johansson, nås på marie.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.