nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Kvalitetschef i Höör

Är du driven, kvalitetsmedveten och har god erfarenhet av att organisera, leda och upprätthålla kvalitets- och miljöledningssystem? Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ligga i framkant gällande ny teknik? Då kan du vara CEPA:s nästa Kvalitetschef!

CEPA är i stark tillväxtfas och för oss är det viktigt att fortsatt uppfylla våra kunders högt ställda krav. För att möta våra kunders förväntningar arbetar vi enligt de senaste ISO standarderna och som Kvalitetschef får du möjlighet att vara med att driva, utveckla och leda kvalitets- och miljöarbetet i vår organisation. Du kommer att ansvara för att våra ISO standarder implementeras, efterlevs och du supporterar dina kollegor i det arbetet. Som representant för kvalitets- och miljöfrågor ingår du i CEPA:s ledningsgrupp och du kommer att rapportera till företagets Plant Manager, Pierre Landgren.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Driva kvalitets- och miljöarbetet i organisationen både operativt och strategiskt.
  • Medverka vid fastläggande av kvalitets- och miljömål.
  • Ansvara för genomförandet och upprättandet av förbättringsplaner gällande kvalitets- och miljösystem.
  • Upprätta och implementera regler och rutiner inom ansvarsområdet för kvalitets- och miljöarbete samt utforma och planera utbildningar inom detta område.
  • Planera och genomföra interna revisioner av kvalitets- och miljöledningssystem samt kommunicera till externa tredjepartsrevisioner.
  • Personalansvar för två medarbetare.

I rollen kan det förekomma tjänsteresor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen är det avgörande att du har god erfarenhet av kvalitets- och miljöledningssystem, enligt ISO 9001:2015 och ISO 14000. Du har tidigare erfarenhet av att utveckla och förbättra ledningssystem samt tillse att systemen uppfyller aktuella standarder, lagkrav och kundkrav.

Meriterande är om du har kunskap inom APQP, FMEA, MSA, SPS, 8D och ISO TS 169 49 (som blir IATF 169 49). Tjänsten innebär såväl nationella som internationella kontaktytor och kräver således mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som Kvalitetschef är det viktigt att vara engagerad, driven, strukturerad, jordnära och affärsmässig. Som person är du relationsskapande och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi ser dig som vill utvecklas i din roll som Kvalitetschef och som vill vara delaktig i CEPA:s tillväxtresa!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-04-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar CEPA med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Wern 073-343 60 98, camilla.wern@dfind.se, eller Sofie Backer 072-973 33 82, sofie.backer@dfind.se. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se.

Organisations-/företagsbeskrivning:
CEPA ingår i koncernen, Industrigruppen HCU. Våra kunder är de stora tillverkningsindustrierna.

CEPA lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning/svetsning, stansning och djupdragning. Tillverkning av plåtkomponenter sker till verkstadsindustri med svensk anknytning. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel och effektiv organisation, ska vi tillfredsställa kundens behov och förväntningar.

Annonsör CEPA

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Så skapar du hållbar framgång över tid

Varför har vissa organisationer funnits i hundratals år medan andra inte håller ett decennium? Nyckeln är att skapa framgång som varar över tid – något som ISO 9004 bistår med. Standarden bygger på strategier, bästa praxis och erfarenheter från några av de mest framgångsrika företagen runt om i världen.