nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Kvalitetschef – Plant Quality Manager till Nexans

Som Kvalitetschef kommer du vara kundens representant i produktionen för att se till att vi möter deras krav. Ditt främsta ansvarsområde är att säkerställa kvaliteten på Nexans produkter. Du kommer leda ditt team med 4 engagerade kvalitetsingenjörer och agerar stöd i kvalitetsarbetet på hela företaget. Du coachar ditt team och andra inom organisationen i kvalitetsfrågor.

Som kvalitetschef kommer du ha en stor påverkan på fabrikens framtida utveckling då du har ansvar för handlingsplanen gällande långsiktiga förbättringar som berör fabriken.

I denna roll som chef kommer du ingå i fabriksledningen och rapporterar till fabrikschefen.

Tjänsten kommer vara placerad hos Nexans i Grimsås.

Utbildning och erfarenhet

Du har en teknisk högskoleutbildning eller har relevant arbetslivserfarenhet inom området. Du har ledarerfarenheter från tidigare och erfarenhet från kvalitetsarbete. Vi tror även att du har kunskap i metoder såsom 8D-metodiken, fiskben och 5-varför.

Om företaget

Nexans tryggar tillgången på energi genom sitt stora och varierade utbud av kablar och kabellösningar som förbättrar våra kunders verksamhet och resultat världen över. Med en industriell närvaro i över 40 länder och försäljningskontor över hela världen har Nexans 26 000 anställda och en omsättning på cirka 6,4 miljarder euro. I Sverige är vi drygt 500 anställda. Företaget finns i Grimsås i Tranemo kommun.

Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Nexans med Experis. Du blir anställd av Nexans. Ansökningarna och rekryteringsprocessen hanteras av Experis.

Varmt välkommen med din ansökan.

Under juli månad är det semestertider varvid annonsen ligger och urvalsprocessen kommer först att börja utvärderas under augusti månad.

Om du har några frågor om rollen kontakta gärna Experis rekryteringskonsult Adam Grundqvist via mail adam.grundqvist@se.experis.com eller på telefon +46(0)725 35 06 13.

Annonsör Nexans

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

Service viktigare än produktkvalitet

Under 2018 har kundnöjdheten i Sverige ökat. Men det har skett ett tydligt skifte i vad som påverkar kundnöjdheten. Produktkvalitet är inte längre lika drivande medan servicekvalitet med personliga relationer som bemötande och tillgänglighet blir allt viktigare

  • Annonskod Huvudspalten 4