Vill du anta en viktig roll som innebär att leda och utveckla internationellt kvalitetsarbete? Cetetherm söker nu en kvalitetschef till huvudkontoret i Ronneby!

Cetetherm AB erbjuder högteknologisk produktkompetens inom uppvärmnings- och kylsystem runt om i världen och är en del av den svenska NIBE-koncernen.
Cetetherm är ett internationellt team i framkant för att möta nya tekniska utmaningar varje dag. Vi strävar efter att vara det föredragna varumärket för ledande värme- och energibolag genom att erbjuda toppmoderna teknologier för maximal kundnöjdhet.

Det är vårt uppdrag, men framför allt vår passion.

Läs mer på https://www.cetetherm.com/

Dina arbetsuppgifter
För Cetetherm är det viktigt att kunna säkerställa och erbjuda högsta kvalitet för största möjliga kundnöjdhet. I rollen som kvalitetschef ansvarar du för kvalitetsprocessen i hela Cetetherm Group. Du kommer även att bli ledande i arbetet med att utveckla och implementera företagets systematiska ISO certifieringsarbete.

Du kommer vara en del av ledningsgruppen och ingå i ett globalt nätverk. Du rapporterar till CEO.

Din profil
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin, gärna från ett internationellt företag. Har du dessutom lämplig akademisk utbildning så är det meriterande. Vi värdesätter dessutom erfarenhet av att utveckla processer, rutiner och standards samt implementerat det i organisationer.

Du är en professionell person som tar ansvar, driver och lägger stort fokus på kvalitet i allt du utför. Utmärkande för din personlighet bör därför vara att du är strukturerad, systematisk och pådrivande i kvalitetsfrågor. Andra förutsättningar för att kunna lyckas som kvalitetschef hos Cetetherm är en förståelse för affärer, strategier och ett stort intresse för problemlösning. Vi förutsätter även att du tycker om att arbeta med människor, att du har ett intresse av att sätta dig in i kunders och kollegors behov och bygga goda relationer.

Du kommer ha många olika kontaktytor och flera internationella kontakter, vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig obehindrat i Engelska och har god förmåga att både formulera dig i tal och skrift.

B-körkort är ett krav och du har god kännedom om office-paketet.

Din ansökan
Vi vill gärna ha in ditt cv på engelska.
Sista ansökningsdagen är den 24 september 2018, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Detta är en anställning hos Cetetherm, som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök på www.onepartnergroup.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455-341591.