Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitetschef till Inpac i Lund AB -Probiotics-Nutrients-Aircontainer

Om tjänsten

Kvalitetschef till Inpac i Lund AB -Probiotics-Nutrients-Aircontainer

Tjänst: Kvalitetschef till Inpac i Lund AB -Probiotics-Nutrients-Aircontainer

Företag: Inpac i Lund AB

Sista ansökan: 2020-08-31

Ansökan: Ansök här

Om jobbet

Inpac i Lund AB är ett lundabaserat företag som är inriktat på kontraktstillverkning av främst probiotika och kosttillskott. Vi har mycket god tillväxt och verksamheten är i ständigt behov av utveckling och optimering. Vi är ca 50 anställda och har en omsättning på 125 MSEK. Inpac i Lund AB, ingår i koncernen MedCap AB som är noterat på Nasdaq Stockholms Small Cap lista. MedCap förvärvar och utvecklar lönsamma, marknadsledande nischbolag inom Life Science i Norden, med potential att växa internationellt. Verksamheten bedrivs inom två områden: Medicinteknik och Specialistläkemedel.

Våra ledord för att bedriva vår verksamhet är – agera – transparens – samarbete.
Läs mer om oss på www.inpac.se

Som ansvarig för Kvalitetsarbetet på Inpac i Lund AB leder du alla aktiviteter för att säkerställa ett proaktivt kvalitetsarbete. Som Kvalitetschef är du en del av ledningsgruppen och därigenom tar du en aktiv roll i utvecklingen av hela verksamheten. Rollen rapporterar till VD Henrik Nyberg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 

I rollen som kvalitetschef ansvarar du för att leda, utveckla och förbättra kvalitetsarbetet på Inpac i Lund AB. Du skapar goda förutsättningar för ett förebyggande och hållbart kvalitetsarbete med ett nära samarbete med produktion och andra delar av verksamheten. Du coachar och utbildar dina kollegor på ett positivt sätt för att nå verksamhetens högt ställda krav på kvalité. Som kvalitetschef arbetar du både operativt och strategiskt och:

• Ansvarar för att säkerställa och uppdatera företagets processer inom ramen för kvalitetssystemet.
• Leder och coachar ett team på 3 medarbetare i ditt team.
• Företräder företaget och tillser god service i kvalitetsfrågor gentemot kunder och externa intressenter.
• Ansvarar för revisioner från tillståndsgivande myndigheter, kunder och andra relevanta aktörer.
• Kontinuerligt mäter och analyserar nyckeltal inom kvalitetsområdet.

Bakgrund och erfarenhet

• Utbildning inom kvalitet, livsmedel, produktion eller annan likvärdig bakgrund.
• Minst 5 års erfarenhet från kvalitetsarbete. En fördel om du har en bakgrund inom livsmedels och/eller läkemedelsindustrin men även andra branscher kan vara aktuella.
• Väl förtrogen med regelverken inom EU-cGMP, ISO22000 och ISO900. • Ha kunskap om livsmedelslagstiftning.
• Du har kanske ett par års ledarskapserfarenhet eller har du stort intresse och potential för ledarskap och ser detta som nästa steg i din karriär och utveckling. • Flytande engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för ett hållbart kvalitetsarbete. Som person är du en naturlig och handlingskraftig ledare med god förmåga att samarbeta. Med din positiva inställning och goda kommunikativa förmåga engagerar du din omgivning. Det är självklart för dig att känna och ta ansvar både för ditt eget område men också för hela verksamhetens resultat. Du är nyfiken, har lätt för att se helheten men kan även fördjupa dig i detaljerna när så krävs. Du är lyhörd, har en tydlig analytisk förmåga, är resultatinriktad och samtidigt strukturerad. Det är viktigt att du har förmåga att skifta fokus och prioritera vad som är viktigast för stunden.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är placerad på Inpac i Lund AB, i Lund, som samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten gå in på via www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Kristina Lundin Medved via mail, kristina.lundinmedved@pspartner.se

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.