Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitetschef till Silex Microsystems

Om tjänsten

Kvalitetschef till Silex Microsystems

Tjänst: Kvalitetschef till Silex Microsystems

Företag: Silex Microsystems

Sista ansökan: 2020-06-28

Ansökan: Ansök här

Trivs du med att jobba i en dynamisk organisation med hög energinivå? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker nu en kvalitetschef till Silex Microsystems AB. Silex ligger i absolut framkant av ny revolutionerande teknologi i tillverkning av mekaniska och elektriska system i mikroskala. Rollen är heltid och placerad i Järfälla. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Övergripande för den här rollen är kopplingen teknik, produktion och kvalitetsarbete. Det är i det fönstret du verkar. Dina arbetsuppgifter innebär övergripande att utveckla och leda kvalitetsarbetet och systemen, ge support till organisationen och säkerställa att företaget möter omvärldens krav. Du kommer ha personalansvar för ett kvalitetsteam bestående av ca 3-5 personer, inkluderat områden såsom både kvalitet och övergripande miljöfrågor.
Arbetsuppgifterna inkluderar traditionellt kvalitetsarbete såsom utvecklande av kvalitetssystemet, kvalitetsrevisioner. Du kommer även vara involverad i produktutvecklingsprocesser med riskbedömning och prioriteringar. Täta kundkontakt förekommer, i uppstartsprojekt men också fortlöpande.
Kvalitetsteamet är väl integrerat i verksamheten och förväntas ha ett nära operativt samarbete med stora delar av organisationen. Detta innebär många spännande sammanhang där problemlösning är vardag, då företaget är utvecklingstungt och arbetar i teknologins framkant.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning inom relevant område och har ett gediget intresse för teknik, kvalitets- och förbättringsarbete. Du har arbetat några år med kvalitetsfrågor, gärna inom tillverkande industri. Meriterande är erfarenhet av kundkontakter. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du god samarbetsförmåga, är prestigelös och pragmatisk utan att tappa fokus från vad som är väsentligt. Att du har en flexibel och öppen inställning är viktigt då prioriterade uppgifter kan ligga både innanför och utanför traditionellt kvalitetsarbete och ändras med kort varsel.

Om verksamheten

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 750 Mkr och har 300 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001.

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.