Kvalitetsingenjör till stomentreprenören Contiga i Norrtälje

Om tjänsten

Kvalitetsingenjör till stomentreprenören Contiga i Norrtälje

Tjänst: Kvalitetsingenjör till stomentreprenören Contiga i Norrtälje

Företag: Contiga

Sista ansökan: 2019-04-09

Ansökan: Ansök här

Contiga är namnet bakom kulisserna. Gallerian, Nya Karolinska i Solna, Torsplan och Hotell Forrest är exempel på projekt som de ligger bakom. De söker nu en kvalitetsingenjör till sin etablering i Norrtälje och tjänsten kan för rätt person snabbt utvecklas till en roll som kvalitetschef. Du erbjuds att vara med och säkerställa att Stockholms stads byggprojekt utvecklas med kvalitet och säkerhet i fokus! Välkommen med din ansökan snarast då urvalet sker löpande. 

INFORMATION OM UPPDRAGET

Contiga tillhör Heidelberg Cement Group och erbjuder stål- och betongkonstruktioner för alla slags byggnader. Deras viktigaste produkt är prefabricerade stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus. Kundportföljen är bred och Contiga ligger bakom många av de byggprojekt man ser i Stockholm då nyckelkunderna utgörs av de ledande byggbolagen och byggherrarna på den svenska marknaden. 

Då deras nuvarande kvalitetschef går vidare till nya utmaningar söker vi en person som kan ta över ansvaret och på sikt axla rollen som kvalitetschef. Här erbjuds du att göra en spännande resa hos ett bolag som har utveckling i fokus. Du rapporterar direkt till divisionschefen och kommer ha stor frihet att utforma din egen roll. Många rutiner finns redan på plats och ditt arbete kommer innebära att vidareutveckla organisationen med hänsyn till kvalitet hos Contiga och samverka med systerbolaget Abetong som har kontor utspridda över hela Sverige. 

Ett av Contigas pågående byggprojekt, Soltornet vid Norrtälje Hamn 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Contiga. 

ARBETSUPPGIFTER

Som kvalitetsingenjör kommer du ansvara för att driva och samordna kvalitets- och förändringsarbete. Du är behjälplig med att lyssna på de som arbetar ute i projekten och skapa fungerade rutiner för att göra arbetet enklare för ledningen som är ansvariga för att dessa frågor hanteras på rätt sätt. 

Du kommer till exempel att: 

* Leda, prioritera, organisera och delta aktivt i Contigas kvalitets- och förbättringsarbete 
* Bevaka och tillse att bolagets personal och entreprenörer har erforderlig och rätt utbildning, utrustning och kompetens gällande kvalitetsarbete 
* Identifiera, kartlägga och utveckla verksamhetens processer och flöden 
* Kompetensutveckla, engagera och utbilda medarbetare kring kvalitetsarbetet och KMA-systemet 
* Läsa av och följa upp kvalitetsavvikelser såväl internt som externt 
* Planera och genomföra interna revisioner men även hos betydande leverantörer 
* Driva förbättringsprojekt på fabrik, stålverkstad och ute på byggen 

Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad och vill få chansen att utforma din egen roll och på sikt bli kvalitetschef. Om du som söker har lång erfarenhet inom området och även arbetat som kvalitetschef på tidigare eller nuvarande arbetsplats har du möjlighet att inga i ledningsgruppen och underhålla KMA-arbetet, bygga nya rutiner och arbetssätt samt samverkan med systerbolaget Abetong. Vi ser gärna att du bor i Norrtälje eller närliggande stad som Stockholm eller Uppsala och har möjlighet att pendla med bil till arbetet. 

VI SÖKER DIG SOM

* Har en högskole- eller ingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, industriell teknik, maskinteknik eller liknande 
* Har kunskaper inom Lean och ISO-standarder genom arbete eller utbildning 
* Har professionell kunskap i svenska i tal och skrift 
* Innehar B-körkort 

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom produktion, och det är ett extra stort plus om du tidigare har arbetat som kvalitetschef inom samma område. 

Som person är du relationsskapande, uthållig, problemlösande och serviceinriktad. Det innebär att du enkelt kan knyta kontakter och skapa relationer till andra, inte minst när du håller utbildningar för personal, men även i dialog med kund. Du trivs med långsiktiga utmaningar och samlar in information och identifierar resurser för att lösa uppgifter kopplade till utredningsarbete och planering. 

ÖVRIG INFORMATION 

* Start: Enligt överenskommelse 
* Omfattning: Heltid, tillsvidare 
* Lön: Enligt överenskommelse 
* Placering: Norrtälje 
* Resor i tjänsten: förekommer främst i Stockholm med omnejd 
* Kontaktuppgifter: Amanda Axelsson 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Contigas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! 

OM OSS 

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.