nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Kvalitetsingenjör

Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför egna och andra företags produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca: 38 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat och arbetar med en ansökan om tillverkningstillstånd av läkemedel för cGMP produktion.

Vi behöver nu anställa en Kvalitetsingenjör på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att jobba med det löpande QA arbetet som omfattar att granska och frisläppa produktionsbatcher, ankomsthantera inkommandegods, godkänna och upprätta specifikationer, etiketter, metoder, valideringsprotokoll, QC resultat, CC ärenden och avvikelsehantering. Deltagande vid inspektioner från kunder och myndigheter, och genomföra internrevisioner ingår också i tjänsten.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem, samt arbetslivserfarenhet från bioteknik- eller läkemedelsindustrin. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Du bör ha en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.

Annonsör Medicago

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Småprat skapar förtroende

Expertens 7 råd om förändringsledning

Globalisering, digitalisering, ökad konkurrens. Dagens ledare har att manövrera i ett landskap som präglas av ständiga förändringar.
– Nu har det blivit ännu viktigare med ett personligt ledarskap som präglas av förtroende och tydlighet, säger Gunnar Ekman, ekonomie doktor och före detta polis som numera utbildar och föreläser om ledarskap och förändringsarbete.