Kvalitetsledare

Om tjänsten

Kvalitetsledare

Tjänst: Kvalitetsledare

Företag: Pysslingen Förskolor

Sista ansökan: 2020-12-13

Ansökan: Ansök här

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen Förskolor söker en Kvalitetsledare

Som Kvalitetsledare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att vara den ledande förskoleaktören i Sverige så är vi med och påverkar framtidens samhälle.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att arbeta med och utveckla den pedagogiska verksamheten i ett förskoleområde med fem förskolor. Tjänsten är placerad i Stockholm på Kungsholmen. Du ingår i ett ledningsteam bestående av en rektor, en biträdande rektor, en kvalitetsledare och en intendent. Kvalitetsledare arbetar med en bredd av olika uppgifter på delegation av rektor med fokus på att arbeta med och utveckla den pedagogiska verksamheten.
Som kvalitetsledare arbetar du nära pedagogerna och barnen för att skapa goda lärmiljöer och lärprocesser, utvärderar arbetet och stöttar medarbetarna i det pedagogiska uppdraget. Tillsammans med rektor sätter du mål och arbetssätt för kvalitet och lärmiljöer på respektive förskola. I arbetet ingår att arbetar med specialpedagogiska frågor, såsom barn i behov av särskilt stöd, och att kommunicera den pedagogiska verksamheten med vårdnadshavare. Arbetet innebär kontakt med pedagoger på respektive förskola och externa kontakter mot vårdnadshavare, specialinstanser och kommuner.
I tjänsten kan personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar ingå. Du rapporterar till rektor.

Kvalifikationer

Vi söker en kvalitetsmedveten Kvalitetsledare med hög pedagogisk förmåga. Du har minst tre års erfarenhet av arbete inom förskola och tidigare erfarenhet av att leda pedagoger i utvecklingsarbete. Vidare har du en pedagogisk högskoleutbildning med examen, erfarenhet av specialpedagogiskt arbete och mycket goda kunskaper i förskolans styrdokument och läroplan. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och en hög digital kompetens.

Vårt medarbetarerbjudande

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt erbjudande?

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader  med placering inom förskoleområde 18- Kungsholmen  Omfattning 100% Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil i vårt rekryteringssystem. Vi tar endast emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om oss och tjänsten, varmt välkommen att kontakta Rektor Jenny Löfgren på nummer 070 444 27 38  eller via mejl jenny.lofgren@pysslingen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.