Kvalitetssamordnare

Om tjänsten

Kvalitetssamordnare

Tjänst: Kvalitetssamordnare

Företag: Coop Sverige AB

Sista ansökan: 2021-06-20

Ansökan: Ansök här

I rollen som kvalitetssamordnare ansvarar du tillsammans med hela Coop för utveckling och tillämpning av butikernas arbete med livsmedelssäkerhet och en fungerande egenkontroll. Dessutom innebär rollen att öka personalens medvetenhet och kunskap inom matkvalitet samt att sköta kontakten med myndigheter och press. I rollen ingår också att hantera produkt och leveranssäkerhet vid larm.

Personliga egenskaper

Vi ser att du i din roll som kvalitetssamordnare arbetar affärsinriktat och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och resultat. Du har förmågan att motivera, kommunicera och samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har en analytisk förmåga och är noggrann.

Ansvarsområden

  • Ansvara för tillämpningen av en fungerande egenkontroll i butikerna.
  • Ge stöd till butikerna för att etablera en fungerande egenkontroll och användning av Coop egenkontroll.
  • Utbilda i rutiner, lagar och regler och säkerställa efterlevnad av dessa.
  • Följa upp läkemedels, folköl samt tobakshanteringen i butikerna och vara behjälplig med tillståndsansökningar vid behov.
  • Återkoppla allvarliga och återkommande brister till kvalitetschef och regionchef.
  • Upprätta flödesscheman, faraoanalyser och HCCP på butik vid behov.
  • Delta i arbetet med att vidareutveckla kvalitetslösningar utifrån Coop Mitts behov.
  • Uppföljning av uppsatta säkermat mål, centrala och Coop Mitts egna mål.
  • Förbereda och stötta butikerna inför de olika certifieringarna.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du varit kvalitetsansvarig i butik och har god butiks- eller restaurangvana. Det är meriterande om du har en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av myndighetskontakter. I tjänsten ingår tjänsteresor och därmed är körkort ett krav. Datavana gällande Excel, Word och Powerpoint är också ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår driftchef Patrik Wallin tfn: 010-747 53 14 eller vår kvalitetssamordnare Anders Ryström tfn: 010-747 53 18.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 20 juni 2021. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Ansök via Coopmitt.se

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.