Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitetssamordnare till Luleå tekniska universitet

Om tjänsten

Kvalitetssamordnare till Luleå tekniska universitet

Tjänst: Kvalitetssamordnare till Luleå tekniska universitet

Företag: Luleå tekniska universitet

Sista ansökan: 2020-08-16

Ansökan: Ansök här

Om jobbet

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,7 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 650 anställda och 15 500 studenter.

Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.

Verksamhetsområdet Analys och beredning ingår i universitetets centrala verksamhetsstöd och har i uppdrag att säkerställa ett väl fungerande beslutsstöd till ledningen på olika nivåer i frågor som rör utbildning och forskning. Området har ett särskilt ansvar för universitetets kvalitetssystem och ansvarar för att samordna/leda utbildningsutvärderingar och förbättringsarbete samt att förvalta/utveckla processer, metoder och rutiner för att säkerställa mycket hög kvalitet i verksamheten. Till området söker vi nu en kvalitetssamordnare inom kvalitetsområdet som med stort engagemang vill bidra till universitetets systematiska kvalitetsarbete.

Du ansvarar för förvaltning och utveckling av metoder, modeller och rutiner för kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling inom universitetets kvalitetssystem. Du ska delta i och leda samordningen av både externa och interna kvalitetsutvärderingar och har ansvar för omvärldsbevakning i dessa frågor. Vidare kommer du agera projektledare i lärosätesövergripande förbättringsarbete samt handläggare i kvalitetsfrågor.

Kompetens och erfarenhet

Du har erfarenhet av kvalitetsarbete och projektledning, gärna inom utbildningsväsendet. Du har mycket god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är noggrann, kan skapa goda relationer och har analytisk förmåga. Arbetsuppgifterna innebär kontakter inom universitetets hela organisation, samt även med andra lärosäten och Universitetskanslersämbetet. Därför är det viktigt att du har god förmåga att både muntligt och skriftligt kunna kommunicera med olika målgrupper på svenska och engelska. Stor vikt kommer därför att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibilitet och lyhördhet.

Du ska ha en relevant högskoleexamen om minst 180 hp. Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Examen på avancerad nivå eller erfarenhet av forskarutbildning meriterande.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig att arbeta i en kunskapsintensiv organisation med högt ställda kvalitetskrav. Hos oss är du med och driver både universitetets samt din egen utveckling.

Omfattning

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information

Du är välkommen att kontakta Peder Rönnbäck, t f chef för Analys och beredning, peder.ronnback@ltu.se, 0920-49 17 96 för mer information.

Fackliga företrädare

SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 1528 kjell.johansson@ltu.se
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 marika.vesterberg@ltu.se

Ansökan

Vi ser helst att du söker befattningen här via vår ansökningsknapp där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Vänligen märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2020
Referensnummer: 2154-2020

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.