Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitetssamordnare

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Om tjänsten

Kvalitetssamordnare

Tjänst: Kvalitetssamordnare

Företag: Karolinska institutet

Sista ansökan: 2020-09-23

Ansökan: Ansök här

Karolinska institutet (KI) söker en kvalitetssamordnare. Tjänsten är placerad på avdelningen Fakultetskansliet och externa relationer inom universitetsförvaltningen.

Avdelningen är ett strategiskt och administrativt stöd till KI:s ledning, Fakultetsnämnd och övriga beredande och beslutande ledningsorgan.

Avdelningen består av fyra enheter, Kansliet för forskning och forskarutbildning, Kansliet för utbildning och lika villkor, Internationella kansliet och Grants Office.

Din roll

Vi söker nu en kvalitetssamordnare med ansvar att driva, utveckla och samordna det övergripande kvalitetssystemet. Du ansvarar för förvaltning och utveckling av metoder, modeller och rutiner för kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling av Karolinska Institutets kvalitetssystem. Du ska delta i och leda samordningen av både externa och interna kvalitetsutvärderingar och har ansvar för omvärldsbevakning i dessa frågor. Du jobbar nära den akademiska ledningen och är ansvarig handläggare i Samordningsgruppen för kvalitetsfrågor. Samordningsgruppen är ett beredande organ för rektors beslut avseende kvalitetssystemet och för fakultetsnämnden avseende strategiska beslut för genomförande av kvalitetsarbetet i KI:s kärnverksamheter. Gruppen samordnar KI:s interna arbete med externa kvalitetsgranskningar.

Vem är du?

Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av kvalitetsarbete och projektledning inom högskolesektorn. Du har och god erfarenhet av att navigera i beslutsprocesser och beredningsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Arbetet kräver god förmåga att samarbeta och samverka med flera aktörer, såväl interna som externa. Som person är du lyhörd och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Arbetet ställer stora krav på självständighet, analytisk förmåga, initiativförmåga, noggrannhet och planering. Du ska vara strukturerad i ditt sätt att arbeta, ha lätt för att samarbeta och bygga relationer. Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

https://ki.se/om-ki/din-karriar-fortsatter-har

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Ansök här.

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.