Kvalitetsutvecklare

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Om tjänsten

Kvalitetsutvecklare

Tjänst: Kvalitetsutvecklare

Företag: A&O Ansvar och Omsorg AB

Sista ansökan: 2021-01-10

Ansökan: Ansök här

Vi behöver nu förstärkning med ytterligare en kvalitetsutvecklare till vårt huvudkontor. Som kvalitetsutvecklare arbetar du systematiskt med kvalitets- och förbättringsarbete i våra verksamheter.

Du kommer att arbeta övergripande och långsiktigt med kvalitetsfrågor samt operativt med ansvarsuppgifter inom våra kvalitetssystem. Rollen innebär att du driver och utvecklar kvalitetsarbetet. Du fungerar som ett stöd till våra verksamhetschefer och lokala ledningsgrupper i verksamheterna. I arbetet ingår att hålla utbildningar samt vara involverad i olika företagsövergripande projekt.

Då vi arbetar i en ständigt föränderlig miljö, där uppstarter och omställning av verksamheter sker kontinuerligt krävs att du kan arbeta självständigt, ansvarsfullt och i enlighet med våra värderingar. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt kunna arbeta övergripande.

Din placering kommer att vara i Norrköping, men arbetet innebär även en del resor och i förekommande fall övernattningar inom Sverige. Körkort B krävs.

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap och stora möjligheter för dig att påverka. Du ska vara nyfiken, kreativ person som arbetar strukturerat och har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete. Du är utåtriktad, lyhörd och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Kvalifikationer:

  • Du har kunskaper inom regelverk och lagar som styr äldreomsorg samt hälso- och sjukvård.
  • Du är en strukturerad och noggrann person som drivs av att ge bra service och säkerställa god kvalitet i äldreomsorgen.
  • Som kvalitetsutvecklare arbetar du strategiskt med företagets övergripande utvecklingsarbete och långsiktiga planering.
  • På uppdrag av ledningen tar du initiativ till olika former av utvecklingsarbete och utarbetar kort- och långsiktiga prognoser baserade på omvärldsbevakning.
  • En viktig del av arbetet är att följa upp resultat och kvalitet samt föreslå förändringar i nära samarbete med områdeschefer.
  • Vi söker dig med minst treårig högskoleexamen som är relevant för området. Du har flera års erfarenhet av verksamhetsnära arbete med kvalitetsutveckling, gärna inom äldreomsorg.
  • Du är van att självständigt stödja och leda förändrings- och förbättringsarbete och att arbeta med verksamhetsutveckling tillsammans med chefer och ledning

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsgrad 100 % Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekrytering kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.