Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: MaxKompetens

Sista ansökan: 2019-05-09

Ansökan: Ansök här

Vi söker en kvalitetschef till vår kund i Halmstad. Du kommer att arbeta med att planera och implementera arbetssätt för att utveckla kvalitén av produkter och processer. Du gör detta med stort fokus på detaljer för att säkerställa att organisationen följer de lagar, riktlinjer, standarder och krav från kunder som finns. 

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Övervakning av förändringsarbete som rör förbättring av kvalitet, matsäkerhet och miljöprocesser så att de följer företagets riktlinjer.
  • Utförande av revisioner gällande kvalitetssäkerhet och miljö för att identifiera risker och utvecklingsmöjligheter.
  • Att du rekommenderar och implementerar förändringar i processerna för att öka kvalitén på produktion och slutprodukter.
  • Utvärdering av kvalité- och miljöarbete, där du ständigt söker förbättringsmöjligheter i enlighet med given budget.
  • Har kontakt med revisioner och andra aktörer som är inblandade i matsäkerhet, kvalitet och miljö. 

Vi tror att du är en person som vill göra skillnad genom att utveckla och hitta lösningar som förbättrar företaget och arbetssättet. Du är en noggrann, strukturerad person som lägger stor vikt på detaljer. Vi tror även att du har en god kommunikativ förmåga där du på ett professionellt sätt kan förmedla dina tankar och idéer vidare. Du har relevant teknisk utbildning eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Tidigare har du arbetat som ledare eller drivit projekt och trivs med varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Intervjuer till denna tjänst kommer att ske löpande och tillsättning är så snart som möjligt men vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Är du intresserad tveka inte att söka då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter