nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Miljö- och kvalitetsledare

Om arbetsgivaren

SÖRAB är ett regionalt avfallsbolag i norra Stockholm. Vårt uppdrag är att på ett miljöriktigt och rationellt sätt ta hand om det hushållsavfall som uppkommer i våra kommuner. Vi tar även emot verksamhetsavfall från företag i regionen. Vi har höga ambitioner och drivs av ett miljöengagemang med kunden i fokus. Vi har en vältrimmad organisation med god sammanhållning och korta beslutsvägar. På SÖRAB arbetar vi med projekt i varierande storlek, från mindre projekt till större anläggningsbyggen som sträcker sig över en längre tid. Vi driver för närvarande åtta anläggningar, i varierande storlek, för avfallshantering i regionen.

Då vår tidigare miljö- och kvalitetsledare flyttar från Stockholm söker vi nu en miljöintresserad person som vill arbeta i ett samhällsnyttigt företag med ett stort miljöengagemang.


Om Jobbet
I rollen som miljö- och kvalitetsledare kommer du att utveckla och förvalta företagets verksamhetssystem som är ett viktigt verktyg i vår strävan att minska verksamhetens miljöpåverkan och öka kundnöjdhet. Det innebär bl.a. att du ska utveckla styrningen av miljö- och kvalitetsfrågor i hela verksamheten. I tjänsten ingår att identifiera och belysa nyttor i form av förbättringar inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Arbetet sker i tätt samarbete med våra avdelningar, i synnerhet vår produktionsverksamhet.

Verksamhetssystemet inrymmer idag miljö- och kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO 9001 och 14001 samt SÖRABs systematiska arbetsmiljö- och brandskyddsarbete. Då vi nyligen certifierat oss enligt ISO 9001 har organisationen under de senaste 18 månaderna successivt gått in i en mer processtyrd verksamhet. Som miljö- och kvalitetsledare kommer du att vara ett viktigt stöd för att hjälpa ledningsgruppen samt våra processledare och -ägare att utveckla de mål och mätetal som ska styra verksamheten mot ständig förbättring.

Om Dig
Vår organisation är liten och varje medarbetare är viktig. Vi ställer därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, miljöintresserad och vill arbeta i ett samhällsnyttigt företag. Du är även systematisk samt noggrann och har en förmåga att entusiasmera andra. Du klarar av att ta ansvar och arbeta självständigt. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Övrigt
Vi vill att du ska trivas hos oss därför satstar vi på kompetensutveckling, sociala aktiviteter samt erbjuder friskvårdsbidrag. För frågor om tjänsten kontakta Johanna Leback på 0850580402 eller johanna.leback@sorab.se. 

Inkomna ansökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Krav

  • Du är akademiskt utbildad naturvetare eller tekniker. Gärna med inriktning mot kemi och miljö.
  • Du har 2-5 års arbetslivserfarenhet som miljö- och kvalitetsledare eller motsvarande.
  • Du har körkort och tillgång till bil.

Meriterande

  • Du har arbetat i en processtyrd verksamhet.
  • Du har erfarenhet av avfalls-, transport- eller industribranschen.

Annonsör SÖRAB AB

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Småprat skapar förtroende

Expertens 7 råd om förändringsledning

Globalisering, digitalisering, ökad konkurrens. Dagens ledare har att manövrera i ett landskap som präglas av ständiga förändringar.
– Nu har det blivit ännu viktigare med ett personligt ledarskap som präglas av förtroende och tydlighet, säger Gunnar Ekman, ekonomie doktor och före detta polis som numera utbildar och föreläser om ledarskap och förändringsarbete.

Hitta rätt tajming för problemlösning

Recension

I denna underhållande och väl underbyggda bok ger Daniel Pink råd om bättre tajming i allt från studier och arbete till träning och relationer. Kapitlen avslutas med tips som underlättar att omsätta insikterna i handling.