nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Oerlikon Balzers söker en Nordisk kvalitetschef

Är du intresserad av förbättrings- och förändringsarbete och vill vara med och påverka utvecklingen av Oerlikon Balzers verksamhet? Är du en driven och trygg ledare som är tydlig i din kommunikation? Har du engagemang och vilja att skapa goda resultat? Sök då tjänsten som kvalitetschef hos Oerlikon Balzers.

Tjänsten som kvalitetschef innebär att kontinuerligt se över och utveckla kvalitetsprocesser med fokus på förbättrad kvalitet, ökad produktivitet och kostnadseffektivitet. Som kvalitetschef får du en spännande nyckelroll i ett internationellt företag med kraftig tillväxt. Organisationen präglas av hög kompetens, engagerade medarbetare och ett kommersiellt tänkande i alla led. Vår ledstjärna är att arbeta med ständiga förbättringar, LEAN vill vi ska vara en av våra metoder. 

Kvalitetschefen har i huvudsak ansvar för att:  
• Utveckla och implementera kvalitetsprocesser inom beläggning samt för- och efterbehandling av verktyg och komponenter på både en operativ och strategisk nivå
• Leda och utveckla verksamhetens kvalitetslab och mätinstrument
• Leda arbete med avvikelsehantering och kundklagomål
• Planera och leda kund- och leverantörsinspektioner
• Leda och följa upp verksamheten så att lång- och kortsiktiga mål uppnås
• Säkerställa en effektiv organisationsstruktur inom avdelningen för kvalitet
• Driva löpande arbete, uppdrag och projekt enligt Oerlikons policys och verksamhetssystem för SMAK-områdena Säkerhet, Miljö, Arbetsmiljö och Kvalitet.

För att lyckas som kvalitetschef på Oerlikon är du en tydlig och kommunikativ ledare som har erfarenhet från produktionsindustrin. Du har minst fem års erfarenhet från kvalitetsledning. Du är Civilingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med vidareutbildning inom Kvalitet. Du har förmågan och viljan att leda andra och har en positiv och utåtriktad attityd. Med en naturlig pondus vågar du ta plats, lyssna och ta aktiv ställning, utan att göra avkall på din ödmjukhet. Du är en trygg och orädd person som har lätt för att fatta och kommunicera beslut. Att jobba med ständiga förbättringar och utvecklingsarbete är en naturlig drivkraft för dig, du är analytisk och resultatorienterad i ditt arbetssätt. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Erfarenhet av LEAN är meriterande.

Oerlikon erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas i en spännande och internationell bransch som är under ständig förändring. Du får förmånen att arbeta i en dynamisk miljö där den senaste tekniken möter traditionell produktion. Här får du möjlighet till tvärfunktionella samarbeten och projekt, flera förmåner som en komplett förmånsportal, generöst friskvårdsbidrag, tillgång till upparbetad företagshälsovård och kollegor från världens alla hörn.

Välkommen med din ansökan! Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073-376 39 30. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se

Oerlikon Balzers Coating Sweden AB är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet och ekonomisk vinning för produktionsverktyg och precisionskomponenter. Oerlikon Balzers Coating Sweden AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 80 anställda i Norden. Beläggningscentra finns i Stockholm, Halmstad, Köping, Uppsala och Pirkkala och Espoo i Finland. Läs mer på www.oerlikon.com/balzers/se/

Annonsör Oerlikon Balzers

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Mobiloperatörerna med nöjdast kunder

Både privat- och företagskunder blir allt mer nöjda med sina mobiloperatörer. Men det räcker inte längre med bra tekniska tjänster, utan handlar nu om helt andra saker för att kunderna ska bli belåtna, visar en färsk studie från Svenskt Kvalitetsindex, SKI, som rankat operatörerna med nöjdast kunder.