QEHS Manager

Om tjänsten

QEHS Manager

Tjänst: QEHS Manager

Företag: Fazer

Sista ansökan: 2022-03-27

Ansökan: Ansök här

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer i en roll som

QEHS Manager (Kvalitetschef) till Fazer Kvarn Lidköping, Sverige

Vi söker en QEHS Manager med stort engagemang och erfarenhet som vill driva och vidareutveckla kvalitets- och miljöarbetet både strategiskt och operativt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning). Tjänsten är placerad i Lidköping.

Varför välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods, som Fazer Kvarn är en del av, vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.

Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden.

Vad du bidrar med i teamet

Som QEHS Manager leder och ansvarar du för samtliga kvalitets- och miljöprocesser och en stor del av ditt arbete handlar om att säkerställa att företaget lever upp till de kvalitets- och miljökrav som ställs både internt och externt. Du kommer ingå i produktionsledningen, ha ett nära samarbete med Kvarnmästaren, Produktionschefer, Produktutveckling, Supply, konsumentkontakt och vårt egna laboratorie. Du kommer också ha kontakt med kunder och leverantörer gällande uppkomna kvalitetsfrågor och leverantörskrav.

Vi söker dig som är säker i din roll, bra på kommunikation, har lätt för att entusiasmera din omgivning och gillar ordning och reda. Du har god erfarenhet av att implementera kvalitets- och miljöledningssystem, som tex HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 14001 och har god vana av dokumenthantering samt ett systematiskt arbetssätt. Rollen behöver erfarenhet och kunskap avseende lagar och förordningar inom kvalitet-, livsmedelssäkerhet- och miljöområdet, då du blir företagets expert i dessa frågor och representant gentemot myndigheter. Talar engelska i tal och skrift

Du har relevant utbildning som exempelvis livsmedelsingenjör, livsmedelsagronom eller liknande, samt flerårig erfarenhet från liknande arbete inom livsmedelsindustrin.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

För mer information är du välkommen att kontakta HR Ansvarig Susanne Ekblom Renström 0510–86009 susanne.ekblom@fazer.com (Obs! Inga ansökningar via mail.)

Sista ansökningsdag är 27 mars. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter och vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Norden, Baltikum och ytterligare till ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2021 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet medarbetare till ca 8 000.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.