Quality and Compliance Manager

Om tjänsten

Quality and Compliance Manager

Tjänst: Quality and Compliance Manager

Företag: Biltema Nordic Services AB

Sista ansökan: 2021-04-18

Ansökan: Ansök här

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Bilvård, Båt, Bygg, Verktyg, Fritid, Hem och Kontor/Teknik. Biltema är ett starkt varumärke med snart 150 butiker runt om i Norden och som nu är inne i en spännande expansionsfas med målsättning att inom de närmsta åren öppna ett drygt 50-tal nya varuhus i Norden.

Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med olika avdelningar som tillsammans levererar en helhetslösning för varuhusens sortiment och drift. Stora delar av Biltemas sortiment är produkter som lanseras under det egna varumärket ”Biltema”. Detta sätter en prägel på arbetsuppgifterna då företaget i och med det blir juridiskt klassat som tillverkare och därmed ansvarig för säkerhet och funktion. Produktavdelningen tar fram sortimentet. Kvalitétsavdelningen säkerställer att de produkter Biltema sätter på marknaden uppfyller gällande lagkrav. Den Grafiska avdelningen sköter den grafiska produktionen vilket innefattar texter, förpackningar, katalog och marknadsföring av Biltemas produkter. IT avdelningen hanterar supporten åt varuhusen och backoffice funktioner.

Stora delar av Biltemas sortiment är produkter som lanseras med det egna varumärket. Detta sätter en prägel då företaget i och med det blir juridiskt klassat som tillverkare och därmed ansvarig för säkerhet och funktion. Kvalitétsavdelningen säkerställer att de produkter Biltema sätter på marknaden uppfyller gällande lagkrav.

Arbetsuppgifter

  • Som chef kommer du att leda arbetet på avdelningen med ett personalansvar för nio medarbetare.
  • Dina arbetsuppgifter består av ett ansvar för utveckling och effektivisering av avdelningens rutiner och processer samt att leda och fördela arbetet och utveckla personalens dagliga arbete.
  • Följa med i utvecklingen när det gäller nya lagkrav, direktiv och standarder.
  • I rollen förväntas det att du ansvarar för hela området av personalfrågorna som exempelvis personalutvecklings- och lönesamtal, rekrytering och arbetsmiljö.

Din kompetens

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom na/maskin/bygg-vvs/el/kemi. Minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet som chef.
  • Tidigare produktsäkerhetsarbete minst 5 år. Tidigare erfarenhet av myndighetskontakter.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.
  • Kunskaper i de Nordiska språken är meriterande.

Arbetsplats/ placering:  Helsingborg Anställningsform:

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid

Lön:  Enligt överenskommelse Har du frågor kring tjänsten kontakta:

Susanne Stigsson e-post:susanne.stigsson@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev via vår hemsida. Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att anställning kan ske innan annonsens slutdatum. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.