Quality Assurance and Regulatory affairs Manager

Om tjänsten

Quality Assurance and Regulatory affairs Manager

Tjänst: Quality Assurance and Regulatory affairs Manager

Företag: BioReperia AB

Sista ansökan: 2020-11-29

Ansökan: Ansök här

Vi söker nu en kvalitets- och regulatorisk (QA-RA) ansvarig som lockas av utmaningen att utveckla arbetet med att säkra högsta kvalité och leda certifieringsprocesser i ett bolag vars vision är att revolutionera cancervården och därigenom minska många människors lidande.

Om företaget

Many anti-cancer drugs fail due to efficacy issues.
BioReperia has developed a unique zebrafish tumor xenograft (ZTX™) technology platform that provides functional in-vivo predictions of treatment efficacy in only 5 days.

Our goal is to increase the speed and accuracy of diagnosis and treatment planning for cancer patients, leading to identification and use of effective drugs for each individual cancer patient, ensuring positive treatment outcomes and extending survival.

BioReperia is a privately-owned medical diagnostics company that was founded in September 2015 based on technology developed at Linköping University in Sweden. The company has five fulltime working employees in addition to the 2 founders who works part time.
The main office is placed in Linköping.

Dina arbetsuppgifter

För oss är kvalité och regelverk essentiellt för vår framgång. Eftersom våra produkter är nya för marknaden, saknas ofta ”upptrampade stigar”, vilket kräver nytänkande och kreativitet inom området kvalitet och certifiering.

Du kommer ansvara för kvalitets- och regulatoriska frågor inom alla delar av bolaget där du förväntas agera såväl stöttande som kravställande. Vi vill att du initierar och projektleder de förbättringar som krävs för att vi ska fortsatt hålla högsta nivå på vårt kvalitetsarbete och för att våra produkter kan certifieras och lanseras på marknaden för medicinsk diagnostik.

Arbetsuppgifter i korthet:

• Bygga upp kvalitetssystemet i alla delar av bolaget
• Tillse att vi uppfyller krav inom relevanta regleringar och standarder
• Ansvara för att alla processer i bolaget är kvalitetssäkrade, dokumenterade och följs upp löpande
• Ansvara för CE märkning på våra produkter
• Driva avvikelsehantering
• Genomföra riskanalyser och driva förbättringsarbete

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen gärna med inriktning Kvalitet. Har du viss arbetserfarenhet inom området är det meriterande men inte ett krav.

Du har ett pragmatiskt förhållningssätt, du är trygg i din roll på ett sätt som gör att du möter personer såväl internt som externt med fasthet kombinerat med ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du lockas av att ta ett helhetsansvar och utveckla ditt område på det sätt som gynnar företaget bäst. Du är nyfiken på nyheter inom området och håller dig kontinuerligt uppdaterad. Vi erbjuder dig externt stöd för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att växa in i rollen.

Även du som kan tänka dig börja anställningen som ett exjobb är välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder en roll i ett bolag vars vision är att revolutionera cancervården och därigenom minska många människors lidande. Välkommen med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Ansök här.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.