Quality Assurance

Om tjänsten

Quality Assurance

Tjänst: Quality Assurance

Företag: Paragon Nordic AB

Sista ansökan: 2021-01-31

Ansökan: Ansök här

Vill du vara med och ta fram nästa generations hållbara kosmetik- och konsumentprodukter? Vill du utvecklas i rollen som QA och har kunskap om ISO 9001? Hos Paragon Nordic ges du möjlighet att växa in i rollen som QA. Paragon Nordic präglas av god stämning där arbetsmiljö och trivsel värderas högt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Paragon Nordic.

Om Företaget

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård & styling, industri, hushåll, sport och fritid, livsmedel och medicinteknik åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Under rådande kris har företaget ökat sin omsättning till 400 MSEK i år. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

Du tillhör avdelningen för kvalitet, miljö och regulatori (QSR) som består av 10 personer. Kvalitetsgruppen består idag av 4 personer, kvalitetschef, Quality Assurance (QA) och två Quality Controllers (QC).

Arbetsuppgifter

I rollen som Quality Assurance (QA) agerar du kvalitetssäkringssamordnare med huvudfokus på ledningssystem inom ISO 9001 och ISO 2271, GMP för kosmetik. Du är en viktig länk mellan Paragon, kunden och slutkonsument då du arbetar med att skapa en trygghet för konsumenter genom att säkerställa att produkterna är producerade och utvecklade på bästa sätt med kunden och miljön i fokus.

Som Quality Assurance arbetar du med att:

 • Samordna och driva utredningar av avvikelser, kundreklamationer och CAPA.
 • Underhålla, driva och administrera företagets ledningssystem, exempelvis ISO 9001, ISO 22716, ISO 14001
 • Planera och genomföra interna revisioner
 • Arbeta för att företagets mål uppnås samt sammanställa resultat av målarbete
 • Delta vid, och sammanställa underlag till kundaudits
 • Delta vid externa revisioner
 • Planera och hålla utbildningar inom området
 • Stötta QC och vid behov utföra kvalitetskontroller

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

 • Avslutad högskoleutbildning inom naturvetenskapliga ämnen, exempelvis inom farmaci, toxiologi, dermatologi, medicin, kemi eller liknande ämnen
 • Alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från producerande bolag
 • Erfarenhet av kvalitetsledningssystem; ISO 9001.
 • Meriterande med kunskap av ISO 2271 (GMP), ISO 14001, ISO 13485 och HACCP för livsmedel
 • Meriterande med dokumenthanteringssystem
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Mycket av dokumentationen som sker är på engelska

För att trivas i rollen är du nyfiken som person och det faller sig naturligt att ta egna initiativ. Du är även handlingskraftig och ser vad som behöver göras då du i denna roll driver ditt eget arbete framåt. Du trivs i en miljö där du arbetar tätt med dina kolleger och där ni hjälper och stöttar varandra men i grunden är du lösningsorienterad och ser vägar att gå och hur arbetet ska utföras. Vidare är du bekväm att ta beslut och våga stå på dig samt ta reda på information som behövs. Som QA är det av vikt att du har en god struktur på ditt arbete och håller en hög nivå på noggrannhet och detaljer i arbetet. För denna roll värdesätter vi dina personliga egenskaper och det finns stor möjlighet att växa in i rollen.

Övrig Information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vallentuna, Stockholm
Lön: Enligt övereneskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.