Quality Compliance Coordinator till ett större företag i Malmö

Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete? Är du en noggrann och strukturerad person som letar efter en ny utmaning? Nu söker vi för kunds räkning en Quality Compliance Coordinator till vår kund i Malmö.Läs vidare om den här spännande möjligheten och ansök redan idag!

Om tjänsten

Quality Compliance Coordinator till ett större företag i Malmö

Tjänst: Quality Compliance Coordinator till ett större företag i Malmö

Företag: PerformIQ

Sista ansökan: 2020-08-31

Ansökan: Ansök här

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en Quality Compliance Coordinator till vår kund i Malmö. Vår kund är ett större företag som är verksamma inom livsmedelsbranschen. I rollen som Quality Compliance Coordinator kommer du att arbeta med att:
• Utveckla och ansvara för arbetet med ISO 9001 & HACCP
• Säkerställa att globala kvalitetskrav följs
• Planera och samordna internrevisioner
• Coacha och utbilda företagets personal i kvalitetsarbetet
• Utveckla och arbeta med företagets QMS (Quality Management System)

Tjänsten passar dig som trivs i en självständig roll i ett expansivt företag med en platt kultur. Det är initialt ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av PerformIQ och arbeta som konsult ute hos vår kund.

BESKRIVNING AV PERSON
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom kvalitetsarbete i en liknande roll och ett intresse av att fortsätta utveckla dina kunskaper inom området. För att lyckas i rollen som Quality Compliance Coordinator krävs vidare:
• Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete
• God kommunikationsförmåga och att du är bekväm med att kommunicera på så väl svenska som engelska
• Vana av att arbeta i olika affärssystem

Som person är du en noggrann och strukturerad person som kan arbeta självständigt och planera dina dagar, likväl som du kan arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor. Då du kommer att utbilda dina kollegor ser vi att du är bekväm, till och med tycker det är roligt, att tala inför en grupp av folk och utbilda dina kollegor.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Quality Compliance Coordinator. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 6 månader med god möjlighet till förlängning
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund.

Ansök här. 

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se samt under perioden v.31-v34 rekryteringskonsult Mattias Carlsson på mattias.carlsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.