Quality Control Manager

Om tjänsten

Quality Control Manager

Tjänst: Quality Control Manager

Företag: Alfa Laval

Sista ansökan: 2018-04-16

Ansökan: Ansök här

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker en passionerad Quality Control Manager till vår QHSE avdelning.
Så, vad ska du göra idag?

Om jobbet
Tjänsten innebär ansvar för kvalitetsinspektörer, kvalitetsteknik, mätrum för kalibrering och uppmätningar av artiklar, CE märkning och dokumentation. Teamet består av 12 kompetenta medarbetare. Quality Control rollen innebär ett målinriktat arbete med att proaktivt förbättra kvalitetssäkring (QC) som stödjer produktion för långsiktiga och dagliga mål.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Daglig planering, styrning och uppföljning av arbetet
  • Säkerställa att resurserna är tillräckliga och innehar rätt kompetens samt planera utbildning
  • Ta in behov och krav från produktionen för resurs- och kapacitetsplanering
  • Utveckla verksamhetens processer för att passa det behov som produktionen har för att nå flödeseffektivitet
  • Rekommendera och följa upp aktiviteter för att förbättra produktkvalitet. Däri ingår att leda tvärfunktionella team i att utföra rotorsaksanalyser och korrigerande åtgärder.
  • Se till att processer och produkter inspekteras och dokumenteras i enlighet med krav från företag, myndigheter och tillverkningskoder.

Vem är du?
Ditt engagemang för kvalitet i en produktionsmiljö och driv att utveckla medarbetare smittar av sig till teamet och omgivningen. Du vet hur du organiserar ditt arbete för att nå uppsatta mål, och genom stabila och förutsägbara processer når vi effektivitet i våra flöden. Förståelse av nätverkandets betydelsen, framförallt internt i vår fabrik med kunden i fokus, är av stor vikt.

Vad du kan
Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom ledande befattning och djup kunskap av kvalitetssäkringsmetoder i produktion. Du trivs och utmanas av att leda och att uppnå resultat, dels själv men även genom teamet och andra. Förmåga att entusiasmera och kommunicera väl, samt ha känsla för kunders behov och en service mind-set. Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, krävs.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. 

För mer information om tjänsten
Titti Tersin, Kvalitetschef, 072-116 1182
Johanna Gillow Thorsén, HR Partner, 0722-083105

Facklig information
Jesper Bergh, Akademikerna, +46 (0) 733885723
Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 (0) 709 366985

Välkommen med din ansökan senast den 16:e April 2018.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.