Quality Manager

Om tjänsten

Tjänst: Quality Manager

Företag: Infra Group

Sista ansökan: 2020-02-09

Ansökan: Ansök här

Infra Group Consulting vill nu utöka sitt redan starka team i Stockholm. Vi behöver förstärka med en Kvalitetschef / Quality Manager.

Du kommer att stödja projektledare och chefer i kvalitetsarbete. Detta inkluderar att skapa kvalitetsplaner för kundprojekt, definiera och följa framsteg av olika kvalitetsmål, säkerställa efterföljande av interna processer och arbetsrutiner samt delta i granskningar.

Det kommer krävas att man kan hantera ett brett spektrum av uppgifter inom ramen för kvalitetshantering. Det ingår även att utföra interna revisioner, antingen på egen hand eller som en del av ett granskningsteam.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Stöd till projektledare i alla kvalitetsrelaterade frågor
Planering, genomförande och övervakning av relevant kvalitetsarbete i våra kundavtal
Deltagande i kontraktsgranskningar och designgranskningar
Identifiering och definition av förebyggande och korrigerande åtgärder
Godkänna, eller vid behov avvisa leveranser till kunder
Initiera och driva kvalitetsinitiativ inom projekten samt koncernen
Vi erbjuder utmaningar i teknikens absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Bakgrund 

Vi söker dig som har relevant teknisk bakgrund med ett grundligt intresse av kvalitetssäkring och driftsäkerhet. Vi tror att du har ett stort mått av integritet och stark drivkraft för att fylla denna roll. Du har en coachande ansats och erfarenhet av förbättringsarbete och förändringshantering.

Du skall ha förmåga att självständigt kunna driva frågor framåt i ditt dagliga arbete och förstår det tekniska språket, samt kan uttrycka dig väl i skrift. Du bör ha vana av att arbeta i projekt, vara lyhörd samt ha lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Det är önskvärt att den sökande har kunskap om ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004.

Har du erfarenhet från försvarsindustrin eller Försvarsmakten/Hemvärnet är det meriterande.

Våra uppdrag kräver att du måste vara svensk medborgare och klara vår säkerhetsprövning.
Resor kan förekomma i tjänsten.

Vem är du?

Att jobba inom Infra Group är att visa att du bryr dig om dina medarbetare, dina kunder och att du tar ett stort socialt ansvar. Vi vill att du i din vardag ska vilja göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle.

Du tycker om att fördjupa dig i tekniken och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Som person har du en positiv grundinställning och bidrar gärna till ständiga förbättringar i vårat arbetssätt.

Erbjudande 

Hos Infra Group erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Du får en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Du erbjuds en mycket viktig roll inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där egna insatsen innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

Vi söker dig som bryr dig om dina medarbetare och dina kunder och du behandlar alla med respekt oavsett deras könstillhörighet, sexuell läggning eller etniska ursprung.

Att söka en anställning inom Infra Group innebär att du identifierar dig med våra värderingar – Utveckling, Teamkänsla, Stolthet & Passion.

Kontaktperson: Martin Kammenhed, 0704-624014, martin.kammenhed@infragroupnordic.se

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.