nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

 • Annonskod mobil topp

Revisionsledare (Lead Auditor) inom kvalitet och miljö

Sista ansökningsdag: 2019-03-31 Plats: Stockholm – Kista

Är du en av Interteks nya revisonsledare som ska stärka upp teamet inom Business Assurance?

Tjänsten

Tjänsten som revisionsledare omfattar revisioner hos våra kunder i olika branscher i framförallt Stockholm/mälardalenområdet. Det är ett omväxlande jobb, där även kunderna finns på andra ställen i Sverige och i  världen. Vi söker heltidsrevisorer för anställning där du utför revisioner på uppdrag från oss. Revisionerna sker enligt de internationella standarderna ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001/ISO 45001 samt enligt Interteks rutiner. 

Ansvarsområden för dig som revisionsledare omfattar revisionsplanering, förberedelse, utförande av revision på plats hos kunden inklusive rapportering samt uppföljning av de förbättringsområden som har identifierats under revisionerna.

Vem är du? 

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, pragmatisk, nyfiken, och lyhörd. Du är utåtriktad och kommunikativ samtidigt som du är van vid självständigt arbete. En god portion initiativförmåga är nödvändig för att klara rollen på ett bra sätt. Vi tror att du har arbetat som kvalitet eller miljöchef eller på något annat sätt arbetat med ledningssystem och/eller revision

Vidare har du framgångsrikt drivit och slutfört projekt där din förmåga att tänka övergripande prövats. Du kan skapa och bibehålla affärsrelationer, har en stark professionell integritet och förstår utvecklingsarbetets strategiska och operativa betydelse för organisationen. 

Vi söker dig som har:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande
 • Arbetat med ledningssystem och/eller fungerat som intern/extern revisor
 • Erfarenhet av revisionsarbete inom kvalitet och eller miljöområdet
 • Flytande i svenska och engelska 
 • Är du certifierad revisor enligt IRCA, International Register of Certified Auditors eller liknande är det ett plus

Det är meriterande om du har erfarenhet av nedan:

 • Bred branschkännedom och erfarenhet av olika typer av verksamheter och organisationer (både små och globala företag)
 • Arbetsledande roller. T ex kvalitets- miljöchef och eller konsult inom ledningssystem

Vi erbjuder: 

 • Varierade arbetsuppgifter med inblick i många olika typer av verksamheter 
 • Ett utvecklande jobb i ett branschledande internationellt företag
 • Trevliga kollegor i en prestigelös atmosfär med högt i tak
 • En trygg arbetsplats med kollektivavtal, förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldraledighetstillägg

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag. Urval sker löpande och vi uppmanar dig därför att skicka ditt CV tillsammans med ett Personligt brev så snart som möjligt. Har du några frågor om tjänsten – kontakta då ansvarig rekryterande chef Patrik Flink på mail: patrik.flink@intertek.com

 Varje dag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att ha säkra och socialt ansvarsfulla produkter och tjänster – We bring quality and safety to life!

Annonsör Intertek

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

 • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

Toppbetyg för redovisningstjänster

När Svenskt Kvalitetsindex nu för första gången undersökt kundnöjdheten för redovisningstjänster får branschen mycket högt betyg av kunderna. De redovisningsbyråer som uttalat arbetar med kvalitet via auktorisation ligger högst i mätningarna.

 • Annonskod Huvudspalten 4