Sörmland Vatten och Avfall AB söker förändringsledare/verksamhetsutvecklare

Om tjänsten

Sörmland Vatten och Avfall AB söker förändringsledare/verksamhetsutvecklare

Tjänst: Sörmland Vatten och Avfall AB söker förändringsledare/verksamhetsutvecklare

Företag: Sörmland Vatten och Avfall AB

Sista ansökan: 2023-12-31

Ansökan: Ansök här

Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter genom att producera och leverera klimatvänlig biogas samt återföra växtnäring till produktiv åkermark.

För en hållbar samhällsutveckling arbetar vi resurseffektivt och kretsloppsanpassat med service och miljö varje dag. Det gör vi för dig som bor i, verkar i eller besöker vår region – även kallat Sörmlands hjärta. Vi ägs av de tre kommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker. Läs gärna mer om oss på www.sormlandvatten.se.

Nu söker vi en resultatinriktad verksamhetsutvecklare och förändringsledare som driver framgång i Sörmland Vatten och Avfall AB

Vad ska du göra?

Du kommer att leda arbetet, driva utvecklingen av verksamheten och organisationen, samt implementera effektiva arbetsmetoder genom kartläggning och införande av verksamhetsprocesser på både övergripande och operativ nivå. Du analyserar och utvärderar våra befintliga arbetssätt, metoder och verksamhetsprocesser med syftet att identifiera områden som behöver klarläggas, effektiviseras, förbättras och utvecklas.

Din roll innebär att utforma och genomföra strategier för att driva och leda implementeringen av förändringar inom organisationen, med särskilt fokus på införandet av nya arbetsmetoder och processer. Dina ansvarsområden kommer vara mångfacetterade och avgörande för vår organisations framgång och för att säkerställa ett framgångsrikt och effektivt genomförande kommer du att samarbeta nära med olika chefer, ledare, avdelningar och team.
I din roll ingår också att mäta och utvärdera resultat och effektiviteten av förändringar, rapportera till ledningsgruppen samt utbilda och stödja medarbetare i att anpassa sig till nya arbetsmetoder och processer.

Vidare kommer du även ges möjlighet att arbeta strategiskt med utveckling av processer och arbetssätt för vårt innovationsarbete samt vår utveckling av nya produkter och tjänster. Din insats kommer vara avgörande för att driva vår organisation mot framgång och nyskapande.

Du har en central roll i företaget och ingår i ledningsgruppen och rapporterar till bolagets VD.

Vem är du?

Vi söker dig som är en ledare i grunden, är van att arbeta med chefer och ledare på olika nivåer och har gärna arbetat i eller med ledningsgrupper. Du har en relevant akademisk utbildning och eller motsvarande erfarenhet som för tjänsten bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling, processoptimering samt av att leda och driva framgångsrika förändringsprojekt inom organisationer och hålla ihop verksamheters övergripande strategiskt viktiga frågeställningar.

Som person har du en stark egen drivkraft, du är initiativrik och arbetar lösningsfokuserat, trivs med att hantera flera uppgifter och har envishet och beslutsamhet för att uppnå de fastställda målen. Du är prestigelös och trygg i dig själv och uppskattar att dels kunna vara operativ i ditt arbetssätt samtidigt som du har en förmåga att tänka strategiskt. Du är samverkansinriktad och kommunikativ. Vidare är du lyhörd och den som lyfter blicken samt utmanar och ifrågasätter invanda mönster och sätt att arbeta på.

Vi erbjuder

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner samt möjlighet att arbeta i en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö. Du få möjligheten att vara en nyckelspelare i företagets tillväxt och framgång. Du kommer att ha möjlighet att påverka och forma organisationens framtid genom att driva förändring och utveckling samt skapa effektivitet och förbättringar.

Resor i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner ingår i tjänsten varvid ett B-körkort är ett krav. Placeringsort är Katrineholm med möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. Vi arbetar för en arbetsplats som genomsyras av mångfald och inkludering. Vi välkomnar sökande oavsett ålder, etnisk/kulturell bakgrund, kön, religion, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Gutke, 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!

Kvalitetsprofilen

Förbättringsarbete

Kunskapsmaterial

Karriär

Profilen

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.