Verksamhetsutvecklare till Kvalitetsenheten

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Om tjänsten

Verksamhetsutvecklare till Kvalitetsenheten

Tjänst: Verksamhetsutvecklare till Kvalitetsenheten

Företag: Kungälvs kommun

Sista ansökan: 2020-09-25

Ansökan: Ansök här

Arbetsbeskrivning
I kvalitetsområdet ingår ansvar för att utveckla, stödja och styra processer för planering, genomförande och uppföljning, till exempelvis politisk målstyrning, budget och bokslut, förvaltningens verksamhetsstyrning, intern kontroll, systematiskt kvalitetsarbete (enligt SKA och SOSFS). Enheten har ansvar för förvaltningens styrmodell, projektmodell och processmodell. Kvalitetsgruppen arbetar med inriktning mot förvaltningens tre sektorer och förvaltningsledning med stöd till chefer och ledningsgrupper. Uppdraget omfattar också utredningsuppdrag och verksamhetsutveckling.

Vi har till viss del olika inriktning beroende på vilken sektor som stöds. Gemensamt är att vi är kommunens experter och har ett helhetsperspektiv inom kvalitetsområdet. Gruppen arbetar med varierande frågor beroende på sakområde och aktuell frågeställning. Möjligheten att självständigt planera och genomföra arbetet är stor men också kraven på leverans i rätt tid.

Kvalifikationer
Vi söker nu en person med flera års erfarenhet från kvalitetsarbete i en politiskt styrd organisation och med utbildning på högskolenivå minst 3 år som arbetsgivaren finner relevant. Du har förmåga att se helheten såväl som delens specifika krav och behov. Du har god förmåga att leda och driva projekt, driva och kvalitetssäkra processer, stödja chefer och nyckelpersoner samt genomföra utredningsuppdrag inom olika områden, enskilt eller tillsammans med andra medarbetare. Erfarenhet att arbeta med it-verktygen Stratsys och 2c8 är meriterande.

Vi förväntar oss att du är flexibel, prestigelös, strukturerad och analytisk. En person som klarar att hantera flera arbetsuppgifter och frågor parallellt. Gillar samarbete, att lösa problem och att se möjligheterna. En god kommunikatör både verbalt och i skrift. Du bidrar till en god stämning i gruppen och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök här. 

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.