Kvalitetsmagasinet i samarbete med SIS

Webbinarium

30 november 2023
Kostnadsfritt webbinarium

Arbeta effektivt med Lean och de bästa lärdomarna från KM Live

Kvalitetsresan på industribolaget Orbit One har gått från att vara kontrollerande till att uteslutande fokusera på progress. Tack vare ett ihållande förbättringsarbete vann företaget Svenska Leanpriset 2022. Dennis Fredriksson, platschef i Stockholm berättar om hur deras lean-arbete har lyft företaget till nya höjder.
Dessutom spanar Elisabet Spross, Jenny Ikelberg under ledning av Malin Källbacka på allt som hände under Kvalitetsmagasinet Live. De samtalar om innovation, hållbarhet och en lärande organisation.

Kvalitetsmagasinet i samarbete med SIS | Webbinarium

Plats Kostnadsfritt webbinarium
Tid 30 november 2023, 09:00 - 10:00

Arrangör: Kvalitetsmagasinet i samarbete med SIS.
Vad: Direktsänt webbinarium från Kvalitetsmagasinets studio.
När: 30 november 2023 mellan klockan 09:00-10:00. Länk får du i samband med din anmälan.
Medverkande: Kalle Anrell, Kvalitetsmagasinet, Dennis Fredriksson, Orbit One, Elisabet Spross, Jenny Ikelberg och Malin Källbacka, SIS.

Anmäl dig här:

  Genom att bekräfta din anmälan godkänner du även samtycke till att få information från tredje part. Vi följer GDPR och använder cookies.

  Om Kvalitetsmagasinet: Nyhetstjänsten för bättre verksamhetsutveckling. En prenumeration ger dig strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, förbättringsarbete, kvalitetssystem och ledarskap.

  Om SIS: Hos oss kan aktörer ta initiativ till standardisering som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling. SIS samverkar med alla delar av det svenska samhället, som till exempel industri, akademi, offentlig sektor och frivilligorganisationer.
  SIS projektleder det svenska arbetet med att ta fram standarder. Vi verkar för ökat svenskt inflytande i internationella samarbeten och för att standardisering sprids och tillämpas i Sverige.

  Talare

  Kalle Anrell

  Chefredaktör, Kvalitetsmagasinet

  Dennis Fredriksson

  Platschef, Orbit One

  Elisabet Spross

  Chef informationsteknik och ledningssystem, SIS

  Jenny Ikelberg

  Hållbarhetsansvarig, SIS

  Malin Källbacka

  Organisationskonsult och utbildningsledare, SIS

  Webbinarium

  anordnas av Kvalitetsmagasinet

  Sponsorer