Missade du KM Live? Här är vinnarintervjun!

Årets Kvalitetsprofil 2021 Höstens KM Live bjöd inte bara på nyttig kunskap och inspiration utan även Årets Kvalitetsprofil 2021. Här kan du se vinnarintervjun.

Missade du KM Live? Här är vinnarintervjun!
Kenneth Humling tog hem utmärkelsen Årets Kvalitetsprofil 2021.

KM Live rivstartade med att Lars Nilsson, grundare av C2 Management levererade ett glädjepiller: en framtidsspaning som pekade på strålande utsikter för kvalitetsexperter.

Agnes Karlsson på Postnord och Johanna Jigmo-Linde från Staples gav exempel på bra kvalitetsarbete i praktiken medan Jason Martin från Linköpings Universitet berättade om senaste forskningen om kvalitetsprofessionen.

Engagemangsexperten Thomas Dimming ersatte en sjuk Helya Riazat och berättade om verktygslådan som behövs för att skapa en kvalitetskultur.

Pirrigt avslöjande

Efter en massiv uppställning på spårvalen blev det så äntligen dags att berätta om vem som skulle plocka hem priset som Årets Kvalitetsprofil 2021, innan hr-proffset Marie Hallander Larsson avrundade dagen.

Här kan du se hela intervjun med vinnaren Kenneth Humling!

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.

Det senaste