6 anledningar till varför Native är det effektivaste sättet att annonsera

Sponsrat av Kvalitetsmagasinet Upptäck vårt unika erbjudande för månadsabonnemang på innehållsmarknadsföring till Sveriges verkliga beslutsfattare. Läs samtidigt om anledningarna till varför mätbar Native-annonsering ger resultat.

6 anledningar till varför Native är det effektivaste sättet att annonsera
Foto: AdobeStock

Native är idag den hetaste trenden på annonsmarknaden. Nu erbjuder Kvalitetsmagasinet ett unikt månadsabonnemang för att nu ut direkt till Sveriges verkliga beslutsfattare. Läs mer om de sex viktigaste anledningarna att satsa på Native.

Alla annonsköpare strävar efter så effektiva annonskanaler som möjligt. Den starkaste trenden idag är Native-annonsering, det vill säga textreklam. Kvalitetsmagasinet har utvecklat ett unikt koncept med stor exponering över lång tid och möjlighet till variation av budskap.

För att Native-annonser ska fungera finns ett antal saker att tänka på.

Innehållet i annonserna ska ge ett tydligt värde till läsarna. Det ska utgå ifrån deras intressen och behov, samt förväntningar vad gäller innehållet som de kommit dit för att ta del av.

Native-annonser kan innehålla såväl textmaterial som bilder, videos, sociala flöden med mera. Gärna i kombination för att ge en bättre upplevelse för läsaren.

Avsändaren måste alltid vara tydlig i native-annonser för att läsaren eller besökaren skall förstå vem som står bakom materialet.

Native-annonser funkar bäst när de är utformade så att läsaren eller besökare kan ta del av innehållet utan att behöva klicka sig vidare till en landningssida eller kampanjsajt.

6 Fördelar med native annonsering på Kvalitetsmagasinet.se

  • Möjlighet att lyfta fram lyckade kundcase.
  • Bjud på kunskap och framstå som expert inför kunden.
  • Native är troligtvis den bästa annonskanalen för att generera leads.
  • De som aktivt klicka eller laddar ned mer information är garanterat intresserade av era produkter och tjänster.
  • Native skapar inte irritation, snarare tvärtom det skapar ett mervärde för läsarna om det är rätt utfört. Gillar de artikeln sprider de vidare i sociala medier till dem som kan vara i målgruppen.
  • Native ger läsarna en bra annonsupplevelse. Man kan skrolla vidare bland artiklarna, eller man kan välja att läsa om det verkar intressant.

Tänk på
Ha en tydlig väg vidare på landningsplatsen. Vad vill du att läsaren ska göra efter att ha läst ditt material? Beställa en e-bok? Prenumerera på ditt nyhetsbrev? Fördjupa sig i ämnet? Ta kontakt för rådgivning? Var tydlig och gör det enkelt för läsaren.

Vill du veta mer om våra annonseringstjänster?
Kontakta oss idag för information om hur vårt erbjudande med månadsabonnemang kan passa er verksamhet.

Lars Schön
Telefon: 08-517 955 89
lars.s@pausermedia.se

 

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.

Det senaste