Nominera Årets Kvalitetsprofil

Utmärkelse Var med och utse Årets Kvalitetsprofil som du tycker driver ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat! Här kan du nominera en person som med kunskap, engagemang och mod som inspirerar och motiverar andra i kvalitetsarbetet.

Nominera Årets Kvalitetsprofil

Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma kvalitetsprofessionen och människorna som driver förbättringsarbetet varje dag. Vi vill visa bra förebilder i en ganska anonym värld.

Nomineringen är stängd.

De fem kvalitetsprofiler som fått flest röster med motiveringar som överensstämmer med kriterierna offentliggörs i slutet på oktober.

Vinnaren koras på Kvalitetsmagasinet digitala konferens den 17 november.

Årets Kvalitetsprofil 2020 tilldelades Johanna Montalvo, kvalitetschef på Akademikerförsäkring i Stockholm. Läs artiklen här.

Fakta

Årets Kvalitetsprofil

  • Årets kvalitetsprofil utses av Kvalitetsmagasinets läsare genom att nominera kandidater med en motivering som samlas in via ett röstningsformulär.
  • Kriterier: Personen ska driva ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat. Personen ska med kunskap, engagemang och mod inspirera och motivera andra i kvalitetsarbetet.
  • Kvalitetsmagasinets redaktion går igenom kandidaterna tillsammans med en jury och de tre personer som fått flest röster med tillhörande motiveringar blir nominerad till slutomgången.
  • Av de tre finalisterna tillkännages vinnaren på Kvalitetsmagasinets konferens den 17 november som hålls digitalt och tilldelas priset Årets Kvalitetsprofil.

 

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.