Nominera Årets Kvalitetsprofil

Utmärkelse Var med och utse Årets Kvalitetsprofil som du tycker driver ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat! Här kan du nominera en person som med kunskap, engagemang och mod som inspirerar och motiverar andra i kvalitetsarbetet.

Nominera Årets Kvalitetsprofil

I år fyller Kvalitetsmagasinet 30 år. Det vill vi fira genom att för första gången utse Årets Kvalitetsprofil.  Det finns så många dedikerade, engagerade och inspirerande personer i kvalitetsprofessionen som vi vill uppmärksamma.

Nominera senast den 10 september

De fem kvalitetsprofiler som fått flest röster med motiveringar som överensstämmer med kriterierna offentliggörs den 21 september.

Vinnaren koras på Kvalitetsmagasinet konferens i Stockholm den 7 oktober.

Klicka här för att nominera din kandidat!

Vi behöver din röst senast den 10 september. Dela gärna denna artikel i sociala kanaler så att så många som möjligt kan vara med och rösta!

Fakta

Årets Kvalitetsprofil

  • Årets kvalitetsprofil utses av Kvalitetsmagasinets läsare genom att nominera kandidater med en motivering som samlas in via ett röstningsformulär.
  • Kriterier: Personen ska driva ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat. Personen ska med kunskap, engagemang och mod inspirera och motivera andra i kvalitetsarbetet.
  • Kvalitetsmagasinets redaktion går igenom kandidaterna och de fem personer som fått flest röster med tillhörande motiveringar blir nominerad till slutomgången.
  • Av de fem finalisterna tillkännages vinnaren på Kvalitetsmagasinets konferens den 7 oktober i Stockholm och tilldelas priset Årets Kvalitetsprofil.

 

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.