Så lyckas du med ditt kvalitetsarbete

Kvalitetsmagasinet live Hur kan ett kvalitetsarbete ledas och drivas? Vilka byggstenar behövs i förbättringsarbetet? Och hur kommunicerar du kvalitetsarbetet och samtidigt får med dig medarbetarna? Kvalitetsmagasinet arbetar just nu med höstens program av Kvalitetsmagasinet Live med fokus på hur man driver utvecklingen framåt.

Så lyckas du med ditt kvalitetsarbete
Peter Fredriksson, Skolverket

Den 9–10 oktober arrangeras Kvalitetsmagasinet Live i Stockholm och programmet har börjat ta form. Bland talarna finns Skolverkets generaldirektör Peter Fredriksson som kommer att berätta om bakgrunden till satsningen på ett systematiskt kvalitetsarbete i skolan. Även Jordbruksverkets generaldirektör, Christina Nordin, är klar till programmet och hon kommer att berätta om vikten av ett kommunikativt ledarskap.

I huvudprogrammet kommer även Ola Ljunggren Bergeå från Real8, Tobias Bunne från HIAB AB, Kungsbackas kommundirektör Ann-Charlotte Järnström. Även Linda Hammarstrand från Culture Academy talar under KM Live. Hon har tidigare suttit med i Clarion Hotels ledning som Director of Passion där hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotels till Nordens mest attraktiva arbetsgivare.

– Det är ett riktigt matnyttigt program med många intressanta talare som kommer att dela med sig av sina erfarenheter kring ledarskap, förbättringsarbete och engagemang. Vi kommer också att fylla på programmet med fler spännande talare, berättar Catharina Byström, chefredaktör Kvalitetsmagasinet.

Konferensen pågår under två dagar där första dagen består av gemensamma föreläsningar och spårval. Dag två kan deltagarna fördjupa sig i ett specifikt område där de kan välja mellan ämnena kvalitetskultur, hur hållbarhet och kvalitet hänger ihop eller om processer.

– Sedan konferensen utökades med en workshopsdag för tre år sedan är intresset mycket stort för våra workshops, säger Catharina Byström. Det tyder på att det finns ett behov av att fördjupa sina kunskaper i olika områden tillsammans med andra som arbetar med liknade utmaningar.

Kvalitetsmagasinet Live samlar de som arbetar med kvalitet- och verksamhetsutveckling i olika typer av verksamheter för erfarenhetsutbyten och kunskapsinhämtning. Konferensen hålls vid två tillfällen varje år – en på våren och en på hösten.

Läs mer om Kvalitetsmagasinet Live här. 

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.