Nå långsiktig framgång genom att fokusera på empati

Genesys

Vi befinner oss i en tid av fokus på upplevelser där ledare inom kundlojalitet är de som är bäst positionerade för att fortsatt vara framgångsrika på lång sikt. Att bygga lojalitet och förtroende bland sina kunder och anställda börjar med empati. Det handlar om att flytta fokus från kostnad och effektivitet till att kunna sätta sig i en kunds eller anställds skor och omorientera verksamheten ur den synvinkeln.

Kunder och medarbetare som känner sig hörda och förstådda är mer lojala. I en värld av oändliga valmöjligheter kan kunderna rösta med sina plånböcker och byta varumärke som de vill. På en trång arbetsmarknad där det råder ett bildligt krig om talang, är anställda också mobila. I en studie från Genesys berättade nästan hälften av konsumenterna att företagen de regelbundet gör affärer med inte visar dem tillräckligt med empati när de levererar kundservice, och då riskerar företaget att förlora sina kunder.

Läs guiden (på engelska) och förstå varför empati inom kundservice är så viktigt ur ett rent affärsperspektiv

Detta material är framtaget av Genesys som är aktiv sponsor hos Kvalitetsmagasinet. Genesys kommer ta del av dina kontaktuppgifter som du lämnar i samband med nedladdningen.

Ange din e-postadress för att hämta PDF

Jag samtycker till att Pauser Media kan samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte för att få tillgång till det begärda innehållet och för vidare kontakt gällande erbjudanden om liknande innehåll och tjänster via direktmarknadsföring inklusive epost, telefon och SMS. Klicka här för mer information om hur dina personuppgifter behandlas.

Genom att ta del av detta innehåll och skicka detta formulär samtycker jag till att aktuell sponsor/partner behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla samtycket genom att kontakta sponsorn/partnern.


Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.