Ovanlig vinnare av prestigefylld utmärkelse

Förbättringsarbete Utmärkelsen Svensk Kvalitet tilldelas i år en organisation vars kärnverksamhet är att hjälpa andra att etablera arbetssätt för ständiga förbättringar som ger mätbara resultat.

Ovanlig vinnare av prestigefylld utmärkelse

C2 Management har utsetts till vinnare av Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2016.

– Vi är fantastiskt glada att erhålla utmärkelsen, säger Lars Nilsson, vd för C2 Management. För oss innebär kvalitetsarbete att genomföra många små, ofta enkla, förbättringar som gör att vi och våra kunder når sina mål. Att erhålla utmärkelsen bekräftar att vår affärsidé håller! Vi har hjälpt våra kunder att förbättra sina verksamheter under många år och utmärkelsen känns som ett kvitto på att vi lever som vi lär.

Utmärkelsen har till syfte att stödja utvecklingen av det systematiska förbättringsarbetet på organisationsnivå och lyfta fram goda förebilder till inspiration för andra, både inom privat och offentlig sektor.

– Att C2 Managements uthålliga arbete med kvalitetskulturen inom den egna organisationen bidragit till ett självgående förbättringsarbete, är beviset på att systematiskt kvalitetsarbete är en framgångsfaktor även i mindre organisationer, förklarar Jan Sundling, ordförande i SIQ.

Det är 25:e året i rad som Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ, delar ut denna utmärkelse. Förra året vann Volvo Cars Torslanda.

I år delar SIQ även ut ett Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling som går till Universeum i Göteborg.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.