Äntligen offentlig upphandling!

Vem hoppar högt av glädje när offentlig upphandling kommer på tal? Den som har tagit del av Per Werlings bästa upphandlingsknep kan ha större chans att se fram emot processen.

Äntligen offentlig upphandling!

Författaren Per Werling beskriver sig själv som lite av en nörd. Han har nämligen mäktat med att författat ett uppslagsverk om offentlig upphandling. I boken Offentlig upphandling från A till Ö har han samlat över 1 100 upphandlingsknep, relevanta rättsfall och guider till hela upphandlingsprocessen.

Boken riktar sig till alla personer som snabbt behöver sätta sig in i begrepp och termer som används i offentlig upphandling. Den vänder sig också till personer som vill veta hur man läser förfrågningsunderlag, skriver anbud, överprövar och vinner fler uppdrag gentemot offentlig sektor. Även personer som som skapar förfrågningsunderlag, utvärderar, tilldelar och tecknar kontrakt kan ha nytta av att bläddra. Tanken är att uppslagsverket ska användas som en hjälp när du själv inte orkar hålla alla begrepp och procedurer i minnet.

Boken ges ut av Liber.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.