Flirta med rekryterna

Attraktiva arbetsgivare ser till att skapa en attraktiv arbetsplats och arbetar fram strategier för att locka, rekrytera och behålla de bästa medarbetarna. Men det kan vara lättare sagt än gjort. En ny bok vill hjälpa dig med utförandet.

Flirta med rekryterna

Ett framsynt Employer Branding-arbete bäddar för en organisation som blir en genuint attraktiv arbetsplats för medarbetarna att stanna på. De behandlas som verksamhetens viktigaste resurs och varumärket stärks. I boken Employes Branding – allt du behöver veta för att bli en attraktiv arbetsgivare, kan du läsa många exempel på företag och organisationer som jobbar på ett systematiskt sätt för att skapa intresse från potentiella medarbetare. Du får också se hur ledningen och HR-funktionen måste bedriva ett kontinuerligt utvecklingsarbete kring frågan för att göra företaget attraktivt på både insidan och utsidan. Boken är tänkt att passa för både ledning och chefer och är skriven av Anna Dyhre och Anders Parment. Liber är förlaget.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.