Premiärpris går till Brunna förskolor

De arbetar målmedvetet, modernt kvalitetsinriktat och med tanken att ge bästa möjliga service. Därför har Brunna förskolor utsetts till årets arbetsplats i Upplands-Bro kommun.

Årets arbetsplats är ett nyinrättat kvalitetspris som Upplands-Bro kommun startat för att visa goda exempel i organisationen och uppmärksamma en arbetsplats som i vardagen gjort en arbetsinsats utöver det vanliga.

– Det är första gången vi delar ut priset och vi hoppas att det ska inspirera samtliga kommunala arbetsplatser i Upplands-Bro att jobba kvalitetsmedvetet, kommenterar Karl-Erik Lindholm, kommundirektör på Upplands-Bro kommun.

I motiveringen skriver juryn att arbetsplatsen arbetar målmedvetet, modernt kvalitetsinriktat, i enlighet med aktuella styrdokument och med tanken att ge bästa möjliga service. En budget i balans, ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete och ett tydligt helhetstänkande i sina arbetssätt väger också tungt i värderingen.

Brunna förskolor har dessutom vågat bryta gamla mönster och jobbat med kvalitet- och verksamhetsutveckling som skapat mervärde för människor i Upplands-Bro.

Förutom äran får de även ett prissumma på 25 000 kronor.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.

Det senaste