Premiärpris går till Brunna förskolor

De arbetar målmedvetet, modernt kvalitetsinriktat och med tanken att ge bästa möjliga service. Därför har Brunna förskolor utsetts till årets arbetsplats i Upplands-Bro kommun.

Årets arbetsplats är ett nyinrättat kvalitetspris som Upplands-Bro kommun startat för att visa goda exempel i organisationen och uppmärksamma en arbetsplats som i vardagen gjort en arbetsinsats utöver det vanliga.

– Det är första gången vi delar ut priset och vi hoppas att det ska inspirera samtliga kommunala arbetsplatser i Upplands-Bro att jobba kvalitetsmedvetet, kommenterar Karl-Erik Lindholm, kommundirektör på Upplands-Bro kommun.

I motiveringen skriver juryn att arbetsplatsen arbetar målmedvetet, modernt kvalitetsinriktat, i enlighet med aktuella styrdokument och med tanken att ge bästa möjliga service. En budget i balans, ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete och ett tydligt helhetstänkande i sina arbetssätt väger också tungt i värderingen.

Brunna förskolor har dessutom vågat bryta gamla mönster och jobbat med kvalitet- och verksamhetsutveckling som skapat mervärde för människor i Upplands-Bro.

Förutom äran får de även ett prissumma på 25 000 kronor.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.