Trendguide för framtiden

Framtidsforskaren Peter Siljerud pekar ut 100 trender inom 10 områden för att hjälpa dig navigera i en föränderlig värld.

Det kan vara svårt att hänga med i nyhetsflöde, prognoser och samhällsutveckling, och ännu svårare att se mönster och dra egna slutsatser ur kaoset för att fatta rätt beslut för såväl arbetsliv som privatliv.

– Förändringen är inte längre undantag utan normen. I vår tidsålder med en strid ström av nyheter som konstant sköljer över oss, kan det vara svårt att bilda sig en uppfattning om vad som egentligen sker, säger Peter Siljerud, framtidsforskare, trendspanare och författare till boken 100 trender – din guide till framtiden.

I boken får läsaren ta del av 100 trender inom 10 områden, vilket beskrivs på ett underhållande och insiktsfullt sätt. Exempel på kapitel är: Ultratransparens, miniprenörerna, marknadspolarisering och interaktionssamhället – från kontroll till makt.

100 trender – din guide till framtiden ges ut av Liber förlag.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.