JP Infonet lanserar ny bevakningstjänst

Arbetsmiljö JP Infonet har märkt av ett växande intresse och behov av samlad information kring arbetsmiljö, inte minst när det gäller psykosociala frågor. Därför lanserar de nu en ny bevakningstjänst för arbetsmiljöområdet.

Tjänsten riktar sig till arbetsmiljöansvariga, skyddsombud eller andra som har en samordnande roll inom arbetsmiljöområdet. Förutom nyheter och information från myndigheter och organisationer bevakar tjänsten alla domar gällande arbetsmiljöbrott samt mål gällande förlägganden, förbud och utdömande av viten. I tjänsten finns även relevanta avgöranden från exempelvis Arbetsdomstolen och EU-domstolen.

– Genom JP Arbetsmiljönet breddar vi vårt utbud inom arbetsrätt. Tjänsten fokuserar helt på arbetsmiljöfrågor och vi tror att det finns ett behov på marknaden för denna tjänst då arbetsmiljöfrågorna förmodligen aldrig har varit så mycket i fokus som under 2014, inte minst när det gäller den psykosociala arbetsmiljön, säger Jessica Deinoff, biträdande redaktionschef på JP Infonet i ett pressmeddelande.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Profilen

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.