Senaste nytt via RSS

Nu kan du på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna på Kvalitetsmagasinet. Vi har nu gjort det möjligt att via en RSS-tjänst få nyhetsrubrikerna direkt till din dator i samma stund som de publiceras.

Genom att använda RSS (Real Simple Syndication) kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer inom de områden du är intresserad av utan att besöka hundratals webbplatser varje dag. Istället får du rubrikerna till din RSS-läsare när de publiceras. Vill du läsa mer kan du klicka vidare till källan och läsa hela texten.

För att få nyheterna från Kvalitetsmagasinet klickar du bara på symbolen för RSS i webbläsarens url-rad och följer sedan instruktionerna.

En förutsättning är att du har en RSS-läsare. De finns både som nedladdningsbara program och som webbaserade lösningar. Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera har också inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.