Skoghalls Bruk tilldelas SIQs Erkännande

Stora Enso Skoghalls Bruk har tilldelats SIQs Erkännande för framgångsrik verksamhetsutveckling. Företaget får erkännandet för en långt driven processorientering samt för ett effektivt sätt att kommunicera inom organisationen och därmed skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna.

– Det känns fantastiskt bra att alla medarbetare på Skoghalls Bruk får detta erkännande. Genom ett målmedvetet arbete har vi tillsammans utvecklat vår verksamhet som vi känner stolthet över. Erkännandet sporrar oss i vårt fortsatta förbättringsarbete, säger Ulf Eliasson, platschef på Skoghalls Bruk i en presskommentar.

Stora Enso Skoghalls Bruk var en av deltagarna i Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2004, men domarkommittén beslutade att inte dela ut Utmärkelsen detta år. Kommittén betonar att flera av årets deltagare har genom engagerat ledarskap och medarbetarnas delaktighet påvisat tydliga ansatser till kundorienterad och systematisk verksamhetsutveckling, men att helhetssynen måste utvecklas ytterligare.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.