Undvik mötesdöden

Förändringsarbete Allt för många sitter av möten med en känsla av att de hade gjort bättre nytta någon annanstans. Men det behöver inte vara så. Som läsare av KM bjuder vi nu på inspiration till bättre möten genom boken Death by meeting som du kan läsa eller lyssna på här.

Undvik mötesdöden

Möten är trots allt nödvändiga. Om man ska utveckla en ny produkt, anta en strategi för marknadsföring eller lansera ett nytt varumärke brukar beslutet tas under ett möte. Om vi nu avskyr möten så mycket, kan det då verkligen bli några bra beslut?

Death by meeting presenterar lösningen på hur möten kan bli spännande, dynamiska,engagerande och fokuserade. Författaren Patrick Lencioni beskriver energigivande och otraditionella metoder för hur den kollektiva visdomen i ett team ska kunna tas tillvara.

I samarbete med Kontentan kan du som läsare av Kvalitetsmagasinet just nu ta del av en sammanfattad version av boken, antingen som text eller ljudfil, helt utan kostnad. Boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Klicka här för att ladda ner boken.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.