nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Agilt i ny upplaga av projektledningsbok

Projektledning
Sjätte upplagan kommer ut i maj.

Boken Projektledning från Sanoma Utbildning kommer under maj ut i en reviderad sjätte upplaga.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

– Boken stödjer gällande standarder inom projektledning – ISO 21500, PMBOK Guide (PMI) och ICB (IPMA). Den ökade efterfrågan på kunskap inom projektledning gör att allt fler väljer att certifiera sig, säger Bo Tonnquist, författare.

I den nya upplagan tas ett tydligare grepp kring de agila arbetssätten och boken beskriver hur de kan användas tillsammans med traditionell projektledning. Dessutom har avsnitten om portföljhantering och projektkontor utvecklats, samtidigt som ledarskapsavsnitten har uppdaterats och nya tester har tillförts.

– Boken har utvecklats för att ligga i fas med utvecklingen inom området. På grund av en allt hårdare konkurrens ställs tuffare krav på lönsamma och effektiva projekt. Därför ligger stort fokus på nyttorealisering, säger Bo Tonnquist.

Nytt är också att det finns interaktiva tester på bokens webbplats.

Taggar:

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Mobiloperatörerna med nöjdast kunder

Både privat- och företagskunder blir allt mer nöjda med sina mobiloperatörer. Men det räcker inte längre med bra tekniska tjänster, utan handlar nu om helt andra saker för att kunderna ska bli belåtna, visar en färsk studie från Svenskt Kvalitetsindex, SKI, som rankat operatörerna med nöjdast kunder.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.