Made ny vd för Barium

Informationssäkerhet Johan Made har tillträtt som ny vd för Barium. Han kommer närmast från IBM där han bland annat arbetat som försäljningschef.

Made ny vd för Barium

Med lång erfarenhet av att leda organisationer som arbetar med processutveckling tar nu Johan Made över som vd för Barium. Han kommer senast från IBM och har tidigare bland annat arbetat för Genpact, Oracle och Hyperion.

– Med min bakgrund inom mjukvarubranschen tror jag att jag kan bidra med ett mer verksamhetsnära och lösningsorienterat synsätt. Detta är en superspännande bransch och vi har en väldigt specialiserad och praktisk lösning som har stor potential både i Sverige och utomlands. Nu gäller det att få ut den på marknaden också, säger Johan Made.

Bariums flaggskepp är mjukvaran Barium Live, ett it-stöd som används för att skapa ordning och reda i verksamhetens alla administrativa processer. Barium Live har i höst även blivit ceritifierat enligt informationssäkerhetsstandarden ISO-27001. Certifieringen omfattar utveckling, leverans och support av produkten samt den hantering av kundinformation som är förknippad med tillhandahållandet av tjänsten.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.