Mot nya höjder i kvalitetsarbetet

Ledningssystem Vad krävs för att komma bort från en situation av ständiga brandkårsutryckningar, försenade projekt och dålig kvalitet i leveranserna? Denna bok utforskar hur teknikutveckling i kombination med verksamhetsutveckling kan ta organisationen till nya höjder.

Mot nya höjder i kvalitetsarbetet

Hur gör man för att leverera rätt saker, i rätt tid och utan att hela tiden springa med andan i halsen? Med den utgångsfrågan har författaren Margaretha Ellnebo utforskat samspelet mellan teknik, organisation och människor för att hitta ett sätt att beskriva kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling ur ett systemperspektiv. Resultatet är samlad i denna bok Leveransprecision, när du vill få ut produkten i tid, som är utgiven på eget förlag.

Boken riktar sig till chefer, projektledare, verksamhetsutvecklare och kvalitetsansvariga i en produktutvecklande verksamhet. Den ger förståelse för verksamhetens mognadsgrad och hur man som organisation kan utvecklas med hjälp av olika verktyg. Bland annat finns det en tydlig beskrivning av hur man tar sig från en brandsläckarorganisation till en verksamhet med gemensamma och fungerande processer.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.