nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Mot nya höjder i kvalitetsarbetet

Vad krävs för att komma bort från en situation av ständiga brandkårsutryckningar, försenade projekt och dålig kvalitet i leveranserna? Denna bok utforskar hur teknikutveckling i kombination med verksamhetsutveckling kan ta organisationen till nya höjder.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Hur gör man för att leverera rätt saker, i rätt tid och utan att hela tiden springa med andan i halsen? Med den utgångsfrågan har författaren Margaretha Ellnebo utforskat samspelet mellan teknik, organisation och människor för att hitta ett sätt att beskriva kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling ur ett systemperspektiv. Resultatet är samlad i denna bok Leveransprecision, när du vill få ut produkten i tid, som är utgiven på eget förlag.

Boken riktar sig till chefer, projektledare, verksamhetsutvecklare och kvalitetsansvariga i en produktutvecklande verksamhet. Den ger förståelse för verksamhetens mognadsgrad och hur man som organisation kan utvecklas med hjälp av olika verktyg. Bland annat finns det en tydlig beskrivning av hur man tar sig från en brandsläckarorganisation till en verksamhet med gemensamma och fungerande processer.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Mobiloperatörerna med nöjdast kunder

Både privat- och företagskunder blir allt mer nöjda med sina mobiloperatörer. Men det räcker inte längre med bra tekniska tjänster, utan handlar nu om helt andra saker för att kunderna ska bli belåtna, visar en färsk studie från Svenskt Kvalitetsindex, SKI, som rankat operatörerna med nöjdast kunder.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.