Rätt riktning på karriären

Karriärbok för kvinnor kommer nu ut som cd-bok. I boken lotsas moderatorn och journalisten Mia Odabas genom sitt liv av coachen Anna Eliasson-Lundquist. Målet är att Mia ska göra karriär, på sina egna villkor och efter egna val. Och resan är lång. Hennes förflutna påverkar ideligen hennes yrkesval och Anna ser mönster och drar paralleller till andra kvinnor och deras karriärval. Varför gör jag detta? Vad vill jag egentligen? Vilka är mina mål? De som lyssnar på boken får många tillfällen att reflektera över var de befinner sig och varför. De får också redskap som ökar självinsikten och gör mål och drömmar tydligare.

– Boken tar upp en rad frågeställningar som ska leda till insikter för att kunna ta nästa steg. Jag tycker inte att kvinnor är så framgångsrika som de skulle kunna vara. Kvinnor skulle kunna bli mer framgångsrika om de insåg att framgång handlar om att förstå sig själv och omvärlden, för att kunna påverka mer själv, säger Anna Eliasson-Lundquist.

Ljudboken, som ges ut av Liber förlag, innehåller tre CD-skivor och läses av författarna.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.