Skapa rum för förmågor

Förändringsarbete Oengagerade medarbetare kostar. Men vad är en bra arbetsplats och hur ger man medarbetare förutsättningar att göra sitt bästa? Som läsare av KM bjuder vi nu på fördjupad kunskap i ämnet genom boken The The Best Place to Work. Läs eller lyssna på boken här.

Skapa rum för förmågor

Enligt Gallup är 80 procent oengagerade i sitt arbete. Det är något som företagen har all anledning att försöka göra något åt.

I The Best Place to Work får du lära dig hur du skapar en arbetsplats som ger förutsättningar för medarbetarna att göra sitt bästa och låta sina förmågor blomstra. Boken bygger på forskning kring vad som krävs för att vi ska trivas på jobbet, hur arbetsplatsen ska vara utformad rent fysiskt och vad vi behöver för att hålla oss motiverade och kreativa.

I samarbete med Kontentan kan du som läsare av Kvalitetsmagasinet just nu ta del av en sammanfattad version av boken, antingen som text eller ljudfil, helt utan kostnad. Boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Klicka här för att ladda ner boken.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Profilen

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.