Hitta vägen till förändring

Förändringsarbete Hur driver du ett framgångsrikt förändringsarbete? Boken Framgångsrika förändringar levererar både insikt om processen, konkreta verktyg och praktiska övningar.

Hitta vägen till förändring

Att vara positivt inställd till förändringar är idag nästan ett krav i de flesta organisationer. Förändringar är ofta både spännande och roliga, men vägen till målet kan vara krokig och lång.

Gemensamt för många förändringsprocesser är att de är smärtsamma i början och röriga mitt i men väldigt inspirerande på slutet. För att du som ledare med gott resultat ska lyckas förflytta en organisation genom de olika stadierna i en förändringsprocess krävs insikter, strategier och ledarskap. Insikter om förändringens mekanismer, strategier för att omsätta insikterna i praktiken och ett ledarskap som har modet att driva processen framåt.

I Framgångsrika förändringar delar Carina Ekblom med sig av sina erfarenheter om hur man driver ett framgångsrikt förändringsarbete. Boken innehåller även konkreta verktyg och praktiska övningar, Roos & Tegnér är förlaget.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.

Det senaste