Utforska den moderna guldgruvan

Förändringsarbete Information har blivit en värdefull råvara i kampen om kunderna. Hur kan ni dra nytta av det i er verksamhet? Som läsare av KM bjuder vi nu på fördjupad kunskap i ämnet genom boken The Big data driven business. Läs eller lyssna på boken här.

Utforska den moderna guldgruvan

Big data, den stora mängd information som finns på internet, är en guldgruva för att lära känna och tyda kundernas digitala kroppsspråk. Utmaningen är dels att lära sig hitta i informationsdjungeln, dels att veta hur all denna information ska omsättas i kunskap.

The Big data driven business av Russel Glass och Sean Callahan benar ut vad som krävs för att ta till sig big data och göra den till en del av företagets kultur.

I samarbete med Kontentan kan du som läsare av Kvalitetsmagasinet just nu ta del av en sammanfattad version av boken, antingen som text eller ljudfil, helt utan kostnad. Boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Klicka här för att ladda ner boken.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.