Så tränar du medarbetarna till toppresultat

Ledarskap Av idrotten kan man lära sig mycket om ledarskap. Den här boken visar hur du kan bli dina medarbetares personliga tränare och leda ditt landslag till guld.

Så tränar du medarbetarna till toppresultat

Chefen som personlig tränare är en bok som fokuserar på medarbetarnas prestationer och deras vilja till att prestera som bäst när det gäller som mest. Den handlar om dig och dina medarbetare och hur ni utmanas såväl som individer som yrkespersoner för att förbättra er prestation.

Effekten av bra samarbeten mellan tränare och utövare är tydlig inom idrotten. I den här boken översätter författaren Jan Blomström det förhållandet till prestationerna på jobbet. Några hållpunkter i boken är: Enkelheten i att prestera bra tillsammans, Inventera ditt råmaterial och Rekrytera alltid opposition

Boken riktar sig till chefer som läst andra ledarskapsböcker, fördjupat sig i teorier, arbetat efter olika modeller men ändå inte fått någon större effekt, men också till de som är ny i sin chefsroll, är ledare inom ideella föreningar eller bara har ett allmänintresse för utveckling och prestation. Prolead är förlaget.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.