Allt ljus på Stockholms kvalitetsmästare

Karlsbergs förskolor, Kunskapsskolan Fruängen och Brommagården. De är tre av de verksamheter som tidigare i veckan tog emot jublet i Blå hallen när årets kvalitetspris i Stockholm delades ut.

Allt ljus på Stockholms kvalitetsmästare

För 18:e året har Stockholms stads kvalitetsutmärkelse delats ut. Första pris i klassen skola gick till Kunskapsskolan Fruängen.

– Fantastiskt roligt att vi här får ett kvitto på att vårt systematiska kvalitetsarbete som vi jobbar med på alla kunskapsskolor verkligen håller den höga nivå som vi eftersträvar, säger Anna Frosch Nordin, kvalitetschef på Kunskapsskolan.

Stockholms stads kvalitetsutmärkelse är stadens eget årliga pris för att uppmärksamma, belöna och rikta ljuset mot framgångsrik verksamhetsutveckling i staden. Alla kommunalt drivna verksamheter och enskilt drivna verksamheter som finansieras av staden är välkomna att delta i kvalitetsutmärkelsen. I år deltog 48 verksamheter i kampen om det prestigefyllda priset.

För tredje gången delades också förnyelsepriset ut. Syftet med det priset är att särskilt belöna kreativitet, förnyelse och nytänkande.

Vinnarna:

Karlbergs förskolor, Norrmalms stadsdelsförvaltning

Kunskapsskolan Fruängen

Brommagården, Bromma stadsdelsförvaltning

Verksamhetsområde ekonomiadministration på serviceförvaltningen

Trafikkontorets dokumentationsenhet

Förnyelsepriset gick till Trafikkontoret, avdelning stadsmiljö och Arbetsmarknadsförvaltningens enhet språkstöd för nyanlända.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.